Novy Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Mam male pytanko... chodzi mi o karte GF 4 MX 440. Karta posiada 2 uklady ramdac i moze wyswietlac obraz niezalezny na 2 monitorach jezeli posiada odpowiednie wyjscia. Czy ta karta postrafi wyswiatlac obraz niezalezny na TV i monitorze jednoczesnie, np ogladam film na tv a na monitorku w wordzie skrobie? i jak ta sama sprawa ma sie do Readon 9000 bo o taj karcie nic nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 pewien nie jestem , ale na tyle , na ile miałem do czynienia z GF (od256 począwszy na Ti4600 skończywszy) żadne sterowniki na to nie pozwalają - chyba że ich po prostu nie znam... Opcja n-view umożliwia jedynie klonowanie lub podział itp itd , ale to pewnie już dawno wiesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Jest taka możliwosc zarówno na g4mx jak i ati 9000, miałem obie te karty i na obydwu działało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Jest taka możliwosc zarówno na g4mx jak i ati 9000, miałem obie te karty i na obydwu działałoBardzo mnie to cieszy :) chyba zdecyduje sie na tego Radka 9000, aha jak wtedy jest z jakoscia obrazu w takim trybie pracy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Jest taka możliwosc zarówno na g4mx jak i ati 9000, miałem obie te karty i na obydwu działałoBardzo mnie to cieszy :) chyba zdecyduje sie na tego Radka 9000, aha jak wtedy jest z jakoscia obrazu w takim trybie pracy? radek 9000 jest o niebo lepszy, jakosc na tv jest lepsza, oraz konfiguracja jest przyjemniejsza (wystarczy ze właczysz w zakładce overlay - theatral mode i masz to o co ci chodzi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Jest taka możliwosc zarówno na g4mx jak i ati 9000, miałem obie te karty i na obydwu działałoBardzo mnie to cieszy :) chyba zdecyduje sie na tego Radka 9000, aha jak wtedy jest z jakoscia obrazu w takim trybie pracy? radek 9000 jest o niebo lepszy, jakosc na tv jest lepsza, oraz konfiguracja jest przyjemniejsza (wystarczy ze właczysz w zakładce overlay - theatral mode i masz to o co ci chodzi) Ok, dzieki za info :) spyle tylko moja stara karte i ide po readona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 oczywiście że możliwa jest taka opcja z dentkami serii 41.xx trzeba wejść w nview ustawić klonowanie a w opcjach ustawienia nakładki wybrać pełny ekran... czy jakoś tak. Jak wrócę do domu to dokładnie to opiszę. Na TV masz full screen nawet małego okienka videoplayera, a na monitorze np. Worda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Oczywiscie, ze to dziala jak i na gf4mx440 tym bardziej na radeonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 fakt... nie wziąłęm pod uwagę nowych dętek... w tej materii skończyłem edukację na 27.xx :oops: :oops: sorry 2 all :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...