lysymati Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witajcie. Jestem na skraju wyczerpania :( NIe moge uruchomic pewnej gry (Lineage2) przy włączaniu wyskakuje komunikat zebym zaktualizował sterownik wchodze na stronke nvidia.com a tam najnowszy sterownik do tej karty graficznej z 2003 roku :( od 2 dni siedze i szukam sterowników. Przez mój komputer przewineło się z 50 sterowników. Proszę, błagam pomóżcie mi bo wykończe sie nerwowo Pozdrawiam Mateusz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Na stronie producenta min. wmagania co do grafy to GeForce2. Na innych pisza GF3 lub lepsza. Tak czy siak masz znacznie gorsza grafe niz GF2 nie wspominajac o GF3. Mozliwe ze gra potrzebuje T&L a TNT2 nie posiada go. Poprostu uwazam ze masz za stara k. graficzna(nie wspominajac o reszcie sprzetu o ktorej nie wspomniales) jak na ta gre. EDIT: Gra potrzebuje tez zainstalowanej biblioteki DX9.0c wiec mozesz jeszcze to sprawdzic. Moze sie uda. Edytowane 5 Marca 2006 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysymati Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ok dzieki. Widze że chyba nie pogram :( Pozdrawiam Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysymati Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 A może ktoś sie orientuje jaki jest najnowszy sterownik do TNT2 M 64 bo nie moge znalesc wszystkie sa z 2003 r lub starsze :/ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleb59 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mnie najlepiej chodzil jak mialem Rivke sterownik w wersji 29.42!Polecam go serdecznie gdzies czytalem na jakims zagranicznym forum ze to najbardziej optymalna wersja sterownikow pod ta karte!Powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysymati Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Dzieki :-) Sproboje może pojdzie chociaż wątpie :] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...