gorky1000 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 witam, poleccie jakas jedyne warunki to: PCI-E i Vertex Shader 3.0 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 witam, poleccie jakas jedyne warunki to: PCI-E i Vertex Shader 3.0 dzieki W tej cenie godna polecenia jest 6600GE/GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 W tej cenie godna polecenia jest 6600GE/GT. jakas konkretna firma? MSI,GAINWARD,GIGABYTE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Galaxy 6600ge, nie spotkałem sie z innym producentem. Jak gt to gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vraven Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Galaxy 6600ge, nie spotkałem sie z innym producentem. Jak gt to gigabyte.Polecam ci 6600ge tak jak kolega Grzechu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=14651 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Moze cos z tanszego segmentu lecz nie znaczy to, ze karta jest slabej jakosci. Galaxy 6600GE http://allegro.pl/item90147441__galaxy_gef...1000_gw_fv.html Gigabyte tez robia spoko karty. Gainward nie jest raczej polecany, a o MSI nie czytalem wiec nie wiem jak sie sprawuja karty od tego producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ten galaxy ma 2ns pamiątki, lepiej jak poszuka wersji 1.6ns :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ten galaxy ma 2ns pamiątki, lepiej jak poszuka wersji 1.6ns :) Patrzylem troche juz za ta karta galaxy 6600 ge i widze ze ciezko bedzie ja dostac w komputroniku i proline nie ma na allegro jest tylko wersja agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Moze cos z tanszego segmentu lecz nie znaczy to, ze karta jest slabej jakosci. Galaxy 6600GE http://allegro.pl/item90147441__galaxy_gef...1000_gw_fv.html Gigabyte tez robia spoko karty. Gainward nie jest raczej polecany, a o MSI nie czytalem wiec nie wiem jak sie sprawuja karty od tego producenta. No to ja ci powiem, Jak szukasz MSI to najlepiej serii Diamond bo zwykle mają DDR3 a rdzeń wysoko chodzi, w dziale nvidia był temat o MSI 6600 i goście osiągali wysokie wyniki ( najlepsza miała w 3dmarku prawie 10k ). Ja mam zwykłego 66 i jakiś super bajer w kosmos to on nie jest, rdzeń idzie o jakieś 90mhz a pamiec o 110mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Tutaj jest Galaxy 6600GE na pamiątkach 1.6 - klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Tutaj jest Galaxy 6600GE na pamiątkach 1.6 - klik. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golly Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 a czym sie roznia GE od GT i co jest wydajniejsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) a czym sie roznia GE od GT i co jest wydajniejsze ? GE ma zaniżone taktowania zegarów w stosunku do GT, ale za to się lepiej kręci GE i nie które egzemplarze mają pamiątki 1,6ns i to wszystko jak czegoś zapomniałem dopisać :wink: Edytowane 6 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...