Sawa Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Złożyłem komputer ze starych części (procesor IBM 6x8l pr150, płyta via VXpro,dysk 1.7,pamięci 32 mb - edo i fast page ?- co to jest to nie wiem-,s3 trio). Nie wiem co jest ale przy instalce win98se są probelmy cały czas wyskakują błedy odczytu plików cab (wygląda to tak jakby nie chciał zapisać danych na dysku) . Jak się już zainstaluje cały czas błedy rejestru albo exploratora. Dysk jest dobry bo na innym sprzęcie wszystko działa bezproblemowo, procesor raczej też nie jest winny bo takie sama objawy są na K5 pr133 i obydwa sie nie przegrzewają. Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Spróbuj na innych kościach pamięci. Cab to pliki skompresowane wiec przy ich rozpakoywaniu potrzebny jest ram, skoro masz błędy przy tej operacji więc pewnie on jest winny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 nie polecam mieszania kości EDO i FP - mogą być kłopoty - zostaw tylko albo EDO albo FP i zobacz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...