Gucio Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 najpierw chcialem brac: http://www.amdzone.com/pics/motherboards/a...32-SLI-2D-L.jpg ale przeczytalem, ze mozliwosciami O/C ona "nie powala" - wiec moze cos jest jeszcze lepszego - w podobnej cenie? (procesora narazie do niej nie mam - najpierw chce kupic MoBo - potem bede sie zastanawial jaki procek - ale chyba jakis z dwoma jąderkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Epox 9npj ultra, albo DFI LP Ultra-D, obie bardzo dobre i zbliżone w oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 popieram kolege wyzej ten epox to takie tansze LANPARTY super mozliwosci o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) tańsze LANPARTY? to lanparty jeszcze lepsze? bo widzialem za okolo 600zł - a ta którą pokazałem na poczatku dochodzi do 900 - takze jeszcze 300pln do wydania na MoBo ;) Edytowane 5 Marca 2006 przez Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Moim zdaniem więcej niż 600zł na mobo nie potrzeba. LanParty starczy w zupełności. A te 300zł to sobie na dodatkowy ram możesz przeznaczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 chyba sie niczym nie wyroznie polecajac DFI LP Ultra-D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Wg. mnie Epox 9npj Ultra wystarczy... zdecydowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...