Mejs Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 MAm problem. Korzystam z Life CD Aurox 9.0 i nie umiem zapisywać ustawień. Jak to zrobić żeby za każdym razem kiedy odpalam z boota pamiętało moję ustawienia? Strasznie mnie to irytuję a odpowiedzi nigdzie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 live cd maja to do siebie ze ustawienia zapisuja w ramie, reset i ustawien nie ma ;) sprobuj zrzucic wszystkie pliki z katalogu uzytkownika z "kropka" na poczatku do jakiegos katalogu na dysku twardym. w tych katalogach sa ustawienia, potem tylko skopiuj je do auroksa spowrotem zresetuj x-y i powinno byc ok. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 montuj partycje jakas (w trybie Odczyt/Zapis) i na niej skladuj dane...po co kopiowac je nonstop ? Ps: gratuluje trafnej nazwy tematu.. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 tyle samo roboty, jeden skrypt i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 tyle samo roboty, jeden skrypt i po sprawie Nie neguje Twojego rozwiazania.... Chcialbym tylko wiedziec (z ciekawosci) w czym jest lepsze kopiowanie za kazdym uruchomieniem maszyny ustawien ? W czym toi jest lepsze od ustawienia $HOME na jakiejs partycji dysku twardego? Naturalnie jezeli system z live-cd z zalozenia ma siedziec tylko w RAMie, to twoja metoda ma przyszlosc (zakladajac ze masz prawa zapisu :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...