ROBERTO ///M Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 witam wszystkch.... mam 800 zł i chcem wymenic plyte procesor i RAM da sie cos z tym zrobic ?? doradzcie mi co mam kupic ? szczególnie jesli chodzi o pamieci... z góry dzieki za porady........ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) ale na jaką platforme to wszystko ma byc? pentium? amd? celeron? ile pamieci ram? i czy juz sprzedales to co masz - i to 800pln to kwota koncowa? czy jeszcze cos dołożysz? no i najwazniejsze - do czego chcesz go używać? będziesz kręcił? Edytowane 5 Marca 2006 przez Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO ///M Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 platforma AMD pamieci chciałbym 512MB komp ma mi sł€zyc do wszustkiego po trochu równierz do gier.... :) chciałbym zeby 800zł to by była ostateczna kwota ewentualnie nie wiele wiecej zastanawiam sie nad plyta asus k8n4e-deluxe i sempronem s754 3000+ da sie za ta kase kupic coś lepszego ? :) a co do krecenia to jak nabardziej.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ASRock dual sataII, sempron 3000+, 512 ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ja zamiast asrocka brałbym tego Asus`a - ale poczekajmy na opinie jeszcze kilku osób :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Jak byś zauważył są to dwa różne zestawy, mój jest na 939 a założyciela tematu na 754. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ale na jaką platforme to wszystko ma byc? pentium? amd? celeron? ile pamieci ram? i czy juz sprzedales to co masz - i to 800pln to kwota koncowa? czy jeszcze cos dołożysz? no i najwazniejsze - do czego chcesz go używać? będziesz kręcił? a co produkuje celerona ?? (dobra powiem Ci INTEL) zestaw od grzecha 2 razy lepszy i jeden zestaw jest na s.939 a drugi na s.754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 no tak... - ale za taką kasę opłaca się pakować w 939? i ciekawe co autor wątka zrobi z grafiką - masz coś na PCIe? czy musi byc MoBo z AGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vraven Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 no tak... - ale za taką kasę opłaca się pakować w 939? i ciekawe co autor wątka zrobi z grafiką - masz coś na PCIe? czy musi byc MoBo z AGP? Mobo Asrocka posiada agp i PCIe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO ///M Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jeszcze mam agp ale zmieniam na PCIE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vraven Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jeszcze mam agp ale zmieniam na PCIE :)Grafe ci zaprrponuj Geforce Galaxy 6600Ge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO ///M Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ja mam gf 6600 gigabyte na agp jak go sprzedam to za ta cene kupie na PCIE tez 6600.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Możesz przełozyć go narazie biorą tego asrocka co podałem i dozbierać kasy na coś szybszego później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vraven Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Możesz przełozyć go narazie biorą tego asrocka co podałem i dozbierać kasy na coś szybszego później.Grzechu ma racje lepiej sobie przełóż i do zbieraj siana na x1800xl:D:D:D Edytowane 5 Marca 2006 przez Vraven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO ///M Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 a jak z kreceniem na tej plycie ? i czy z sempronem s939 wyrobie sie w 800 pln tylko ze musze kupic cos teraz bo zmusiła mnie do tego sytuacja i nie moge czekac... :) czemu semp na s 754 jest zły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vraven Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 a jak z kreceniem na tej plycie ? i czy z sempronem s939 wyrobie sie w 800 pln tylko ze musze kupic cos teraz bo zmusiła mnie do tego sytuacja i nie moge czekac... :) czemu semp na s 754 jest zły ? jest mało przyszłościowy:)lepiej kupić płyte z s939 i zawsze możesz na lepsze modele wymienić np. na dwa jaja(procek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 sempron i asrock to ok 600zl i 200zl na pamieci... nawet ba borwara zostanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jest mało przyszłościowy:)lepiej kupić płyte z s939 i zawsze możesz na lepsze modele wymienić np. na dwa jaja(procek)mało przyszłościowy a co teraz jest przyszłościowe ?? :lol2: bierz tego asrocka i sempa na 939 do tego ram byle w dualu B) bo jak kupisz jedną kość to z 939 zrobisz sobie 754 bo tylko tym sie różnią te platformy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 tak semp i arock i jest git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO ///M Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 a nie wie moze ktoś czy athlony 3000+ s754 krecą sie wszystkie ? czy mozna trafic na jakas dziwna wersje ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Sempron 3000 939 i Asrock Duala SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...