Sh4d0W Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Mam zamiar sprawić sobie w najblizszym czasie nowy PC :) Wybrałem do niego cos takiego: AMD Athlon Xp 1700+ 0,13 EpoX 8RDA+ 2x 256MB DDR333 R9500Pro DVD Toshiba Seagate Barracuda V 80GB Zesatw bez nagrywarki bo mam ze starego kompa tak samo monitor :). (TEAC 24x i monitor CTX PR711F) Aha i jeszcze jedno pytanie, w jakich codziennych zastosowaniach zauwaza się przewage nForce2 nad KT400. Komp będzie używany do gier (a jak :) , internet, Photoshop, Flash, DivX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 wszytko pieknie tylko zmienilbym na twoim miejscu hdd na caviara 8mb cache lub maxtora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAPIOr Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgadzam sie z Nyny ale dysk bym wymienil na Maxtora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 A MI SIE PODOBA ;) . A jezeli chodzi o dysk to rob jak chcesz (BV ma napewno wystarczajaca wydajnosc ) . Ja jedynie jeszcze nad tym Caviarem SE bym sie zastanawial , ale on jest glosniejszy . Reszte wybrales idealnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ..... a ja mysle ze powinienes przeczytac ogloszenie na samej gorze i zrobic edycje posta :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ..... a ja mysle ze powinienes przeczytac ogloszenie na samej gorze i zrobic edycje posta :evil:8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: Ze co mam zrobic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ..... a ja mysle ze powinienes przeczytac ogloszenie na samej gorze i zrobic edycje posta :evil:8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: Ze co mam zrobic . Nie ty xan :o To do Sh4d0W bylo :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Jak juz zapytal to niech jest, przy okzji ja tez skozystam:P Dobra a co msylicie o: A 2000+ (Aiuga) SHuttle Ak-37 Kt 400 Ram 256 DDR 333 Mhz I Jakis Radeon 9500 128 Mb reszta do uzgodnienia:) PS. Reed nie gniewaj sie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ..... a ja mysle ze powinienes przeczytac ogloszenie na samej gorze i zrobic edycje posta :evil:8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: Ze co mam zrobic . Nie ty xan :o To do Sh4d0W bylo :x Sorka dawno mnie nie bylo i myslalem ze jakies nowe zasady sa ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Jak juz zapytal to niech jest, przy okzji ja tez skozystam:P Dobra a co msylicie o: A 2000+ (Aiuga) SHuttle Ak-37 Kt 400 Ram 256 DDR 333 Mhz I Jakis Radeon 9500 128 Mb reszta do uzgodnienia:) Zla ;) , wez taka plyte i proca jak shadow . Albo cos na kt333 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Jak juz zapytal to niech jest, przy okzji ja tez skozystam:P Dobra a co msylicie o: A 2000+ (Aiuga) SHuttle Ak-37 Kt 400 Ram 256 DDR 333 Mhz I Jakis Radeon 9500 128 Mb reszta do uzgodnienia:) Zla ;) , wez taka plyte i proca jak shadow . Albo cos na kt333 .Ok rozumiem KT-400 < nforce. Ale dlaczego brac jak juz na Kt -333???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Wracajac jeszcze do mojego poprzedniego posta!!!!!! Wydaje mi sie ze KT -400 nie ma az takich brakow co do nforca2!!!!! Mam zamiar sprawić sobie w najblizszym czasie nowy PC :) Wybrałem do niego cos takiego: AMD Athlon Xp 1700+ 0,13 EpoX 8RDA+ 2x 256MB DDR333 R9500Pro DVDV Toshiba Seagate Barracuda V 80GB Zesatw bez nagrywarki bo mam ze starego kompa tak samo monitor :). (TEAC 24x i monitor CTX PR711F) Aha i jeszcze jedno pytanie, w jakich codziennych zastosowaniach zauwaza się przewage nForce2 nad KT400. Komp będzie używany do gier (a jak :) , internet, Photoshop, Flash, DivX. Dlatego pytam o to samo co shadow, w jakich codziennych zastowosaniach zauwaza sie przewage. Bo roznica w cenie jest bardzo zauwazalna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Reed sokri nie przeczytałem tego posta ;), lenistwo więcej tego nie zrobie. Dzieki wszsytkim nad tym dyskiem jeszcze podumam, ale dalej nie ma odpowiedzi na temat nForce2 vs. KT400 w typowych zastosowaniach, bo że w benchmarkach jest szybszy to nie ma wątpliwości, a jak jest w życiu codziennym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zalezy ile mozesz kasy wydac na plyte. ja na twoim miejscu wzialbym np. Gigabyte GA-7VAXP na KT400. Spoko wydajnosc i wspaniale wyposazenie (RAID, FireWire, USB 2.0, 6ch karta muzyczna, LAN). Cena ok. 560 PLN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 NA plycie głownej nie mozna oszczęszac !!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zalezy ile mozesz kasy wydac na plyte. ja na twoim miejscu wzialbym np. Gigabyte GA-7VAXP na KT400. Spoko wydajnosc i wspaniale wyposazenie (RAID, FireWire, USB 2.0, 6ch karta muzyczna, LAN). Cena ok. 560 PLN. A po co?!?! Tam ma nForce2 i super dźwięk (ponoć). Reszta wyposażenia podobna - cena 559zł (przynajmniej ja takie widzalem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Plyta przede wszystkim. Kt333 to nadal dobre plytki,slyszalem,ze niekltorzy na kt400 narzekaja. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Na płyte mogę wydać około 650zł, zresztą na płycie nie lubiałem nigdy oszczedzać, wole dać wolniejszy proc niż jakąś <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianą płytę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 NA plycie głownej nie mozna oszczęszac !!!! :)moze np gdy chce kupic asusa za 700 moze zjechac do solteka za 500 i plyta tez bedzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 NA plycie głownej nie mozna oszczęszac !!!! :)moze np gdy chce kupic asusa za 700 moze zjechac do solteka za 500 i plyta tez bedzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 tutaj jest moj topic moze Ci pomoze :-) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18338 po pewnym czasie temat zmienia sie na Nforce`a i 8RDA+ wiec przejzyj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...