Lesiu Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Tak ja kw temacie.... co kupic ? Epox 8RDA+ czy Abit NF-7 ?? Chcem pokrecic proca AMD Athlon 2000+ Thorton i potrzebuje nowej mobo bo moj ECS nie ma mozliwosci zmiany napiecia... wiec prosze o rade ktora wybrac i najlepiej jeszcze dlaczego :)) z gorydz dzieki :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ABIT, szukaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 O tym epoxie zapomnij... oczywiście że abita :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Szukalem :P i czytalem :P i kazda ma swoje wady i zalety :P Epoxa mial kolega tylko ze innego i nie mial z nim problemow... a nikt ze znajomych nie mial jakiegokolwiek Abita dlatego pytam :P Daron widze ze masz Abita wiec sie nie dziwie polecenia:P drake... Ty masz Epoxa.. a polecasz Abita... moge wiedziec dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) bo mam epoxa 8rda3+ rev 3.1 a nie 8rda+ qmpel miał tego epoxa... wysiadał mu co chwile....łeeh... może przypadek :P Edytowane 5 Marca 2006 przez -=drake=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) rozumiem... wiec chyba wejdzie abit :P chybaze macie jakias inna propozycje do mobo na ktorej moge pokrecic mojego proca?? Wazne zeby mobo miala odblokowane napiecia itd. pozdro Edytowane 5 Marca 2006 przez Lesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Polecam mojego epoxa :) 8rda3+ :) Zakres napiątek: Vcore 1.4-2.2 ( co 0.025) Vmem 2,55 2,63 2,77 2,9 Vchipset 1.6 1.8 2.0 (jade na 1.8) Vagp jest nawet nie sprawdzałem bo niepotrzebne :) Płyta nadaje się od overclockingu naprawde polecam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 hehe spoko :P ale nie chce wydawac duzo kasy na mobo :P bo w czerwcu prawdopodobnie wymienie kompa na nowego :P (no chyba ze wyjade do szkoly wtedy jak wroce :P) i komp przejdzie do braci :P i dlatego szukam czegos tanszego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 bierz abita, na nim mozna najwiecej FSB wyciś, zobacz sobie ranking. Epox odpada :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ok :) wygral abit :D temat uwazam za zamkniety :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...