xandra Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 .Witam, wczoraj miałem awarię prądu .Problem w tym, że po całej sytuacji jak już udało mi się kompa ożywić wystąpił problem z grafiką bo windows niechciał się do końca uruchamiać i nie wiadomo było czemu. Jak się okazało może ona teraz działać jedynie w trybie VGA czyli 640x480 i 8 bitów. Podobno to jest oznaka że karta jest niestety do nienaprawienia. CO o tym sądziecie, da się znią coś jeszcze zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 po pierwsze zrób format...jak nie to karta poszła... niechce rozśmieszać zaawansowanych ale może to być ramdac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandra Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 po pierwsze zrób format...jak nie to karta poszła... niechce rozśmieszać zaawansowanych ale może to być ramdac :P a musze robic formata? jest mi to bardzo nie na reke bo mam pełno danych do przeżucenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 No lepiej zrób bo w ten sposób przekonasz sie na czym stoisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandra Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 podłączyłem ją do drugiego kompa i monitor wcale nie wstaje ale słychać że windows się podnosi , więc chyba jednak karta do śmieci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 czyli układ na karcie odpowiadający za "władanie" obrazem poszedł do [gluteus maximus] :P niewiem niech jeszcze inni poradzą :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandra Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 czyli układ na karcie odpowiadający za "władanie" obrazem poszedł do [gluteus maximus] :P niewiem niech jeszcze inni poradzą :/ a jak sie to nazywa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 a jak sie to nazywa ?no to akurat moze byc wszystko:) cała elektronika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Może zapytaj w firmie.... eee no jak ona sie nazywała...mts,mtt ehh.. nie pamietam poszukaj na forum w każdym razie owa firma zajmuje sie naprawą kart graficznych (przeszczepem rdzeni, pamięci i takie tam) więc może i tobie pomoże Edytowane 7 Marca 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...