janio Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Chce sobie sprawić maty wygłuszające do budy, ale nie wiem czy warto w to inwestować bo mam w kompie okno, które zajmuje praktycznie całą boczną ściankę, a szyby przecież matą nie zakleje :) Więc pytanie jest, czy warto to kupować, jeśli jeden bok nie będzie wogóle wygłuszony, czy obłożenie reszty budy da pożądany efekt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Chce sobie sprawić maty wygłuszające do budy, ale nie wiem czy warto w to inwestować bo mam w kompie okno, które zajmuje praktycznie całą boczną ściankę, a szyby przecież matą nie zakleje :) Więc pytanie jest, czy warto to kupować, jeśli jeden bok nie będzie wogóle wygłuszony, czy obłożenie reszty budy da pożądany efekt ?nie opłaca sie, cały hałas będzie wyłaził przez okno czyli będzie jak było a nawet gorzej (dobrym rozwiązaniem problemu hałasu przez okno, jest wstawić zwykła szybę w gumowe uszczelki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 heh, mam wstawioną szybę (szklaną), tylko nie na uszczelkach, a na śrubach, i dodatkowo jest przyklejona do blachy taśmą dwustronną, także raczej jest szczelna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...