DonCapone Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) chyba jednak doloze 50zl i kupie to cacko :) http://www.allegro.pl/item89441004_sapphir...ial_ed_box.html EDIT: zastanawia mnie ze koles pisze ze mozna sobie wybrac jakas gre, wydaje mi sie ze wszystkie te gry powinnny byc dodawane?? a i na pudelku widac jakas naklejke od Guild Wars, co ona oznaczA?? A i jeszcze jedno, czy taki fireblade jest mocniejszy od 6800GS?? Edytowane 6 Marca 2006 przez DonCapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 No ta grafa fajne cacko. Sam mam zamiar taką kupić jak w najbliższym czasie przesiądę się na pci-e. Narazie jeszcze nie przeczytałem czy można odblokować w niej potoki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 to wie jak ten fireblade wyglada w wydajnosci na tle 6800GS?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) chyba jednak doloze 50zl i kupie to cacko :) http://www.allegro.pl/item89441004_sapphir...ial_ed_box.html EDIT: zastanawia mnie ze koles pisze ze mozna sobie wybrac jakas gre, wydaje mi sie ze wszystkie te gry powinnny byc dodawane?? a i na pudelku widac jakas naklejke od Guild Wars, co ona oznaczA?? A i jeszcze jedno, czy taki fireblade jest mocniejszy od 6800GS?? Nie kupuj od tego gosica bo to naciągacz, juz lepiej kup w apollo za niecałe 600 zł, z tym ze nie wiem czy są jakieś gierki w komplecie, częstotliwości taktowania i czas dostepu pamięci jaest taki sam, ale wystarczy zadzwonić i sie zapytać o te gierki. Pozdrawiam Edytowane 6 Marca 2006 przez andrzej_men Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 za niecale 600?? ja tam widze fireblade za 790 :) a i czemu uwazasz ze ten kolo to naciagacz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 za niecale 600?? ja tam widze fireblade za 790 :) a i czemu uwazasz ze ten kolo to naciagacz???Wystarczy przeczytać jego aukcje, opisuje produkty w taki sposob ze np. w przypadku radeonków 9550 musisz doszukiwać się informacji ze nie jest to 9600xt albo pro tylko wlaśnie 9550, tak samo jest z innymi kartami w tytule jest napisane xxx 128mb ddr 256bit!! gdzie okazuje się po dokładniejszym przeczytaniu ze 256bit!! to bit procesora a nie pamięci, a pamięć ma tylko 64 albo 128bit. Dlatego sądze ze to naciągacz. Mysle że nie oplaca się kupować wersji fireblade, na grafie z apollo za 595 zł też ładnie podkręcisz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 zastanawiam sie jeszcze nad x1600XT, ma PS 3 no i chyba nie jest slabsza od GTO?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) zastanawiam sie jeszcze nad x1600XT, ma PS 3 no i chyba nie jest slabsza od GTO??W takim razie weź to pod uwagę: http://www.allegro.pl/item90339766_palit_r..._1300_mhz_.html Kosztuje, jak Pro, a ma zegary XT, dobrze się podkręca, wadą jest, że narazie tylko jakiś ATI Tool beta prawidłowo ją wykrywa (Ati Tray Tools jeszcze niestety nie). Można ją jeszcze taniej dostać, zwróć tylko uwagę, aby była w nazwie Golden, bo zwykła ma słabsze pamięci. X1600XT jest nieco słabsza od GTO. Edytowane 7 Marca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 jeszcze poczekam bo podobno x1600xt maja spasc do 150$ wiec u nas bede kosztowac jakies 500zl ale nie wiadomo kiedy dokladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ceny spadną, jak wyjdzie 7600GT i 7600GS Nvidii, ale w tym czasie będzie też X1800GTO, czyli X1800XL z obciętymi potokami, cena 200$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 a nie wiesz kiedy moze one wyjda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 W cięgu miesiąca, a czekać tak można do nieskończoności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 GT ma kosztowac jakies 800zl?? a GS mysle ze jakos 600 albo 650 i tu nie wiadomo czy ten GS bedzie wydajniejszy od GTO?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajha Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 a moze cos takiego?? http://www.allegro.pl/item89723008_leadtek...256bit_box.html jest napewno wydajniejszy od GTO i od 7600GT chyba tez bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Fajna rzecz, imo w tej cenie warto brać, zwłaszcza że ma gwarancje moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...