Skocz do zawartości
DonCapone

Jaki X800gto ?

Rekomendowane odpowiedzi

chyba jednak doloze 50zl i kupie to cacko :)

http://www.allegro.pl/item89441004_sapphir...ial_ed_box.html

EDIT: zastanawia mnie ze koles pisze ze mozna sobie wybrac jakas gre, wydaje mi sie ze wszystkie te gry powinnny byc dodawane?? a i na pudelku widac jakas naklejke od Guild Wars, co ona oznaczA?? A i jeszcze jedno, czy taki fireblade jest mocniejszy od 6800GS??

Edytowane przez DonCapone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba jednak doloze 50zl i kupie to cacko :)

http://www.allegro.pl/item89441004_sapphir...ial_ed_box.html

EDIT: zastanawia mnie ze koles pisze ze mozna sobie wybrac jakas gre, wydaje mi sie ze wszystkie te gry powinnny byc dodawane?? a i na pudelku widac jakas naklejke od Guild Wars, co ona oznaczA?? A i jeszcze jedno, czy taki fireblade jest mocniejszy od 6800GS??

Nie kupuj od tego gosica bo to naciągacz, juz lepiej kup w apollo za niecałe 600 zł, z tym ze nie wiem czy są jakieś gierki w komplecie, częstotliwości taktowania i czas dostepu pamięci jaest taki sam, ale wystarczy zadzwonić i sie zapytać o te gierki. Pozdrawiam Edytowane przez andrzej_men

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za niecale 600?? ja tam widze fireblade za 790 :) a i czemu uwazasz ze ten kolo to naciagacz???

Wystarczy przeczytać jego aukcje, opisuje produkty w taki sposob ze np. w przypadku radeonków 9550 musisz doszukiwać się informacji ze nie jest to 9600xt albo pro tylko wlaśnie 9550, tak samo jest z innymi kartami w tytule jest napisane xxx 128mb ddr 256bit!! gdzie okazuje się po dokładniejszym przeczytaniu ze 256bit!! to bit procesora a nie pamięci, a pamięć ma tylko 64 albo 128bit. Dlatego sądze ze to naciągacz. Mysle że nie oplaca się kupować wersji fireblade, na grafie z apollo za 595 zł też ładnie podkręcisz. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam sie jeszcze nad x1600XT, ma PS 3 no i chyba nie jest slabsza od GTO??

W takim razie weź to pod uwagę: http://www.allegro.pl/item90339766_palit_r..._1300_mhz_.html

Kosztuje, jak Pro, a ma zegary XT, dobrze się podkręca, wadą jest, że narazie tylko jakiś ATI Tool beta prawidłowo ją wykrywa (Ati Tray Tools jeszcze niestety nie). Można ją jeszcze taniej dostać, zwróć tylko uwagę, aby była w nazwie Golden, bo zwykła ma słabsze pamięci.

X1600XT jest nieco słabsza od GTO.

Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi