janosik82 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam chciałem sie dowiedzieć czy poza firewire są jakiekieś róznice pomiędzy tymi płytami Epox 9NPA Ultra Epox 9NPA+ Ultra chodzi mi w szczególności o bios czy się zmienił czy ma takie same mozliwości Pozdrawiam Janosik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ej, kolego, masz już wątek o tych płytach, nie rób śmietnika :angry: Bios jest ten sam w obu płytach, jeśli idzie o możliwości OC. Nie ma wspomnianego firewire i może jeszcze jakiejś [ciach!]ły, o której nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosik82 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ej, kolego, masz już wątek o tych płytach, nie rób śmietnika :angry: Bios jest ten sam w obu płytach, jeśli idzie o możliwości OC. Nie ma wspomnianego firewire i może jeszcze jakiejś [ciach!]ły, o której nie wiem. wielikie dzieki włóaśnie jestem w trakcie czytania Pozdrawiam janosik PS jak ktos może to przenieście ten topic do epoxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...