Skocz do zawartości
Toxar

Czy to starosc????

Rekomendowane odpowiedzi

Mam sprzet jak w opisie. Pamietam czasy jak w 3D marku 2000 siegal 3400 ptk bez OC. Ostatnio tak mi sie przypomnialo ze gdzies mam go na plycie i zobacze sobie ile mam teraz. Okazalo sie ze nie przekracza nawet 2500. Czy ma ktos pomysl dlaczego???

Procek: 179 Marków

Calosc: 2498 Markow :evil:

Aha nie jestem pewnien co do opcji w Biosie ale mysle ze taka roznieca nie jest spowodowana tylko Biosem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam sprzet jak w opisie. Pamietam czasy jak w 3D marku 2000 siegal 3400 ptk bez OC. Ostatnio tak mi sie przypomnialo ze gdzies mam go na plycie i zobacze sobie ile mam teraz. Okazalo sie ze nie przekracza nawet 2500. Czy ma ktos pomysl dlaczego???

Procek: 179 Marków

Calosc: 2498 Markow  :evil:  

Aha nie jestem pewnien co do opcji w Biosie ale mysle ze taka roznieca nie jest spowodowana tylko Biosem

Na tym CELKU miałeś 3400 punktów w 3D MARKU 2000 ???? ;)

Chyba w 640X480 :lol:

Ja na sprzęcie poniżej i na grafie GF 2 MX 200 miałem w DEUAFALTOWYCH ustawieniach 2600 punktów ;) :(

Więc coś za duzo tych maarków podałeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz moge ci tylko wspolczuc, ale takie sa fakty, zaluje ze nie mam zadnego screna. Jak chcesz to jak zrobie cos z tym to ci pokaze ze nie byl to problem.

a tak pozatym to 200 dziala gorzej rivy wiec czego sie spodziewales:P

Aha i tak pozatm zaraz zobacze z tymi sterownikami i zobacze czy cos podskoczy.

I jeszcze jedno byla to rodzialka 800x 600 w 16 bitach z 16 bitowa tekstura

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yhemm faktycznie musze sie do czegos przyznac 3400 bylo na cel 466@525 i karta tez miala troche zwiekszone czestotliwosci, ale na normalnym tylko po zmianie sterownikow mialem 3110 3dmarkow. I teraz juz zrobilem screena dla nie dowiarkow.

PS. Dzieki RS miales racje ale, wydaje mi sie ze nowe sterowniki daja duzo dobrego:)

Dobra dzieki za pomoc all!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...