Toxar Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Mam sprzet jak w opisie. Pamietam czasy jak w 3D marku 2000 siegal 3400 ptk bez OC. Ostatnio tak mi sie przypomnialo ze gdzies mam go na plycie i zobacze sobie ile mam teraz. Okazalo sie ze nie przekracza nawet 2500. Czy ma ktos pomysl dlaczego??? Procek: 179 Marków Calosc: 2498 Markow :evil: Aha nie jestem pewnien co do opcji w Biosie ale mysle ze taka roznieca nie jest spowodowana tylko Biosem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 System sie zasyfił. Nic nowego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 kiedy ostatnio przeinstalowałeś windowsa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 hmm no raczej nie wiem czy nic nowego bo reinstal byl dosyc nie dawno, a na dysku prawie nic nie ma. No coz moze format pomoze. Dobra dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 na starszych sterownikach - detonatorach w 3d marku 2000 było więcej punktów, zato na nowszych kosztem 3d marka 2000 wiecej jest w marku 2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Mam sprzet jak w opisie. Pamietam czasy jak w 3D marku 2000 siegal 3400 ptk bez OC. Ostatnio tak mi sie przypomnialo ze gdzies mam go na plycie i zobacze sobie ile mam teraz. Okazalo sie ze nie przekracza nawet 2500. Czy ma ktos pomysl dlaczego??? Procek: 179 Marków Calosc: 2498 Markow :evil: Aha nie jestem pewnien co do opcji w Biosie ale mysle ze taka roznieca nie jest spowodowana tylko Biosem Na tym CELKU miałeś 3400 punktów w 3D MARKU 2000 ???? ;) Chyba w 640X480 :lol: Ja na sprzęcie poniżej i na grafie GF 2 MX 200 miałem w DEUAFALTOWYCH ustawieniach 2600 punktów ;) :( Więc coś za duzo tych maarków podałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Wynik 2500 w 3D MARKU 2000 oczywiście mówie o rożdziałce 1024X768 nie jest zły jak na taki sprzęt ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 No coz moge ci tylko wspolczuc, ale takie sa fakty, zaluje ze nie mam zadnego screna. Jak chcesz to jak zrobie cos z tym to ci pokaze ze nie byl to problem. a tak pozatym to 200 dziala gorzej rivy wiec czego sie spodziewales:P Aha i tak pozatm zaraz zobacze z tymi sterownikami i zobacze czy cos podskoczy. I jeszcze jedno byla to rodzialka 800x 600 w 16 bitach z 16 bitowa tekstura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 yhemm faktycznie musze sie do czegos przyznac 3400 bylo na cel 466@525 i karta tez miala troche zwiekszone czestotliwosci, ale na normalnym tylko po zmianie sterownikow mialem 3110 3dmarkow. I teraz juz zrobilem screena dla nie dowiarkow. PS. Dzieki RS miales racje ale, wydaje mi sie ze nowe sterowniki daja duzo dobrego:) Dobra dzieki za pomoc all!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...