DonCapone Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Niedlogo bede mial dysk samsung sp2024C 250GB SATAII i nie wiem jak go podzielic na partycje. Tzn. nie wiem czy warto go dzielic i jezeli tak to czy to robi sie przy instalacji windowsa jak na ATA?? A i jezeli juz dzielic to na jakie wielkosci 50 i 200?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 podziel wedle Twoich potrzeb robisz to podczas instalacji windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 napewno warto zrobic osobna partycje na system, reszta wg potrzeb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam. Polecam podzielić dysk na 3 partycje: systemową ok 10-15G, z programami 50% i grami 50% reszty dysku. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infango Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 ostanio byłem u kumpal miał 2 dyski 80 i 40 gb i podzielone na patycje po 10 gb to dopiero fantazja ułańska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 takie tematy sa super..naprawde :lol: :lol: :lol: ja proponuje po 1GB aby zapełnić literki od A do K, a następnie co 10GB aby było do Z :? :? :? chyba ten temat jest tylko po to aby się pochawlic że bedziesz mial dysk 250GB SATAII co?? podziel jak potrezbujesz jak ktoś tu już napisał..napewno systemowa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...