fenriz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Witam Mam problem z usunięciem pliku z filmem. Najprawdopodobniej jest on uszkodzony(plejer odczytuje tylko minutę;p). Plik znajduje się w koszu i nie można go wywalić :P. Wyskakuje, ze nie mozna usunąć pliku dc30,bo jest on uzywany. Tego dc30 wogóle nie mam na dysku :lol: . Po czym explorer wykorzystuje 99% procesora i trzeba go ubić ;p. O co tu wogóle chodzi ??. Na partycji(NTFS) nie ma chyba żadnych błedow- sprawdzałem standartowym czekdiskiem ;]. Pomocy !!!! Edytowane 5 Marca 2006 przez fenriz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Unlocker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Spróbuj w awaryjnym. Albo go przywróć i z dosa (np. z płyty W98). Na pewno się usunie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Poszło jak po maśle w awaryjnym. Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mujahideen Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Przy okazji tego tematu pozwolę sobie zadać pytanie: jak usunąć folder? Już wyjaśniam o co mi chodzi: ściągnąłem folder z sieci DC++ z tapetami na telefon, gdy stwierdziłem, że jego zawartość jest słabiacka postanowiłem go usunąć. Wtedy się pojawiło okienko o treści: "...Nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego...". Jako ciekawostkę podam, że folder nazywa się "Nokia ", i w jego nazie po literze "a" występują dwie spacje, nazwy folderu nie idzie zmienić, bo "...Nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego...". Folder znajduje się na partycji FAT32. Później się dowiedziałem, że mój znajomy ma ten sam problem... ..a więc jak go usunąć, format partycji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Przy okazji tego tematu pozwolę sobie zadać pytanie: jak usunąć folder? Już wyjaśniam o co mi chodzi: ściągnąłem folder z sieci DC++ z tapetami na telefon, gdy stwierdziłem, że jego zawartość jest słabiacka postanowiłem go usunąć. Wtedy się pojawiło okienko o treści: "...Nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego...". Jako ciekawostkę podam, że folder nazywa się "Nokia ", i w jego nazie po literze "a" występują dwie spacje, nazwy folderu nie idzie zmienić, bo "...Nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego...". Folder znajduje się na partycji FAT32. Później się dowiedziałem, że mój znajomy ma ten sam problem... ..a więc jak go usunąć, format partycji? Próbowałeś z dosa, jest też możliwość HEX :) dla nieco zawansowanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Wydaje mi się że zwykły scandisc potrafił kasować takie katalogi, z których nazwami ma problem WinShit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...