arch Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mam bude Chiefa DX-jakiegostam i chce sobie u gory wyciac dziure na chlodniczke. Blacha wyglada dosyc solidnie, wiec zastanawiam sie, czy moja multiszlifierka Einhell na nia wystarczy? Czy krawedzie blachy sie nie powyginaja albo cos? O czym powinienem pamietac, wycinajac otwor? Czy powinienem najpierw wywiercic dziury w naroznikach czy od razu przystepowac do dziela? No i czy dobrym pomyslem by bylo obklejenie wycinanego miejsca tasma malarska? Niestety nie param sie tym na codzien, stad moje pytania :P Wielkie dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Ad1. Powinna sobie poradzic Ad2. Od ciecia sie nie powyginaja Ad3. Pamietaj o okularach - byle jakich co by tylko zaslanialy oczy Ad4. Jak ci bedzie wygodniej Ad5. Tasma napewno sie przyda, nie pobrudzisz blachy a bedziesz wiedzial czy trzymasz sie w linii Powodzenia :) Edytowane 5 Marca 2006 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ja zawsze dremelem wycinalem linie na tyle zeby brzeszczot wlazl i konczylem brzeszczotem, jest rowniej. a einhell da rade bo mam i meczylem na chieftecu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...