Marrrcin Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Grałem sobie w pewną gierke, ale mi się zawiesiła.Zresetowałem kompa i od tego czasu nagrywarka nie była widoczna w "Mój komputer", nie dało się nawet otworzyć szufladki.Rozebrałem kompa, zmieniłem kabel od prądu na inny i niby było wszystko w porządku, ale jak wczoraj wrzuciłem płyte DVD to nie potrafiło jej odczytać.Zwykłe płyty odczytuje.Nie umiem powiedzieć czy tak jest od tego wypadku, gdyż raczej rzadko korzystam z płyt DVD.Po włożeniu płyty nagrywarka zachowuje się tak jakby nie umiała jej "rozkręcić".Próbowałem wgrać nowego firmware'a, ale nic nie pomogło.Co mam zrobić? W ciągu ostatnich dwóch miesięcy bardzo podobne przypadki przytrafiły się dwóm moim znajomym.Czyżby to była jakaś epidemia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemustek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ja mam podobny problem więc mozliwe że jest to epidemia :lol: tylko z tym wyjątkiem ze u mnie nagrywarka nie czyta płyt od wczoraj, przegrywac przegrywa normalnie ale nie chce czytać :) Nie przejmuje się tym bo mam jeszcze dwie podłączone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...