Hajmon3 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Znacie adresy www jakis dobrych (tanich :lol: ) sklepow z elektronicznymi bajerami do kompoterow w USA? Bardzo pilne :!: P.S. jesli umiescilem posta w zlym miejscu to sorry reed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Jesli chcesz kupic czesci tanio to tylko on-line. Sklepy zazwyczaj nie kusza za bardzo cenami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 www.pricewatch.com !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 www.pricewatch.com !! sa moze jeszcze jakies :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 www.pricewatch.com !! sa moze jeszcze jakies :?: www.google.com !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A moze znacie jakies stronki z cikago :)??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 a moze www.compusa.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Dziekowa spider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 www.newegg.com jedna z wiekszych i najlepszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 a moze www.compusa.com Kupowałem tam mojego stareeeeeego kompa. Porządny sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja tam ze stanow to mam z pol kompa a na newegg'u jest dobrze dla tego ze wszystko jest opisane jak nalezy nie ma zadnej amatorszczyzny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanHo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 btw, jakie sa koszty wysylki np. mobo z usa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja kiedyś zapłaciłem (za grafę) 60USD + VAT. Ale z tego co pamiętam jeśli zamówisz parę rzeczy to koszt przesyłki zostawał taki sam - znajdź paru kumpli, chcących coś kupić taniej i przesyłka wyjdzie grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 A mi kiedys jeden uczciwy czlowiek (z Chicago) wyslal pieknie zapakowanego GTS'a za $10.85 (przesylka). Rozumiem, ze te $60 to bylo grafa+przesylka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...