MARIOSKARPA Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam! Aktualnie pod kompa mam podpieta wieże Sony, która to robi jako wzmacniacz 2x40 na pełnym basie doleci do 2x45, i głośniczki 80W pełen bas. Wieża podpieta jest standardowo mini jack komp i czincz. Dostalem wzmacniacz od kumpla i jednce co wyczytalem to nazwa Universum, napewno ma tylko dwa kanaly na glosniki i to 4 omowe :| podejżewam, że jest to coś w granicach 2x35 Moje dfi moze mieć podpiete dwa wyjścia audio tył i front i pytania dotyczą: - czy mogę mieć w tyle podpiete tak jak mam, a na front obudowy podpiac wzmacniacz i jakies głosniczki? - czy jest sens dokladac ten sprzet, czy moze inaczej to rozłożyć , i jaki moglby byc skutek jakbym te sprzety odpalal razem? narazie tyle ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Z tego co rozumiem , masz w kompie wyjscie stereo z dodatkowym gniazdem na panelu. Mozesz tak podlacyc jak mowisz ,ale bedzie owiele ciszej gralo niz jak podlaczysz jeden wzmachol. Czy warto? hmmm -sprawdz sam , wedlug mnie nie warto , chyba ze lubisz ogladac filmy na kompie , ale do muzyki to nie zabardzo. Edytowane 6 Marca 2006 przez Krzychu7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 jak podłączysz 2 wzmaki do hedengo wyjścia będzie grało normalnie, jedank ja proponuję podłączyć sam wzmacniacz, bo zapewne jakość dzwięku będzie lepsza od tego co oferuje wieżyczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 wieżyczka dość sporo oferuje dbfb, surrand, groove i inne pierdulki ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 faktycznie oferuje...pewnie jakas [ciach!]lka z marketu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 która to robi jako wzmacniacz 2x40 na pełnym basie doleci do 2x45, i głośniczki 80W pełen bas. absolutnie nie rozumiem tego co tu napisałeś :D do wyjsć kompa możesz podłączać jak tylko chcesz i co tylko chcesz (mówię o wzmacniakach) :) Ostateczna jakosć bedzie zależeć w głównej mierze od samego źródła dzwięku i od rozmieszczenia głośników po pokoju... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Mnie tez sie to sformulowanie podoba :lol: Wyjasnisz nam to, MARIO ? btw, zmien nazwe tematu na regulaminową, bo bede musial zaprocentować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...