limerro Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 hej czym sie rozni ta wersja karty Hercules Prophet Radeon 8500 LE 64 MB DDR TV DVI - bulk od wersji normalnej czyli pudelkowej - ma nizsze taktowanie czy jest po prostu bez pudelka ??? i co oznacza BULK bo cholera juz sie gubie OEM. BULK , BOX :-/ ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Nie, no raczej niczym - po prostu nie ma pudła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 IMO BULK=OEM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 bulk= sama karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Bulk nie masz pudla, i progsow, ale do tego herculesa w wersji BULK daja ci kabelki jakas przejsciowke, taktoanie jest takie same jak w BOX'ie. Wiec BIERZ, jesli chcesz kupic :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Najpierwdz sprawdz cene box a potem kup moze byc tak za box to taka sama cena jak za oem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 nie jest tak, ze bulk to OEM okrojony ze wszystich plytek i kabelkow i instrukcji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 nie jest tak, ze bulk to OEM okrojony ze wszystich plytek i kabelkow i instrukcji?Kupiłem OEM'a i dostałem wraz z kartą kabelek, stery i instrukcję :!: Mój Herc jest taktowany 250/238, niektóre są taktowane 250/250 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...