ricken Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 chce wymienic karte graficzna tylko jeszcze nie wiem na jaka :D jest duzo kart do wyboru (do 600zł) a chce wybrac najlepsza. Dodam, iz interesuja mnie tylko s939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 X800GTO ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 chce wymienic karte graficzna tylko jeszcze nie wiem na jaka :D jest duzo kart do wyboru (do 600zł) a chce wybrac najlepsza. Dodam, iz interesuja mnie tylko s939. a ja różowy lubie kolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 X800GTO ;] Dobry wybor tylko czy ja dostanie za 600 zł ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Dobry wybor tylko czy ja dostanie za 600 zł ? ;] Jak dobrze przyczaisz na Allegro to może coś wyrwiesz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 chce wymienic karte graficzna tylko jeszcze nie wiem na jaka :D jest duzo kart do wyboru (do 600zł) a chce wybrac najlepsza. Dodam, iz interesuja mnie tylko s939.oooo a jakie grafy sa na socket 939 athlony???? czy moze intel???? :mur: Napisz raczej czy AGP czy PCIe bo to jest wazne i roznice w cenie sa pomiedzy nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Napisz lepiej czy ma to byc PCI-E czy AGP Dodam, iz interesuja mnie tylko s939.Przy okazji mozesz wyjasnic co to znaczy? :lol2: EDIT Pod 939 to mozesz sobie kupic A64 lub Sempa939, ale nie X2 (ten jest za drogi - kosztuje 1200zl :D ) A na powaznie to pod AGP kup sobie 6800XT@16P/6V (do tej musisz dolozyc pare zlotych), a pod PCI-E X800GTO. Edytowane 5 Marca 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Jezeli mowimy o 600 zł to sprawa jest jasna - only PCI-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...