demon92 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Gra sie podobno kończy jak dolecisz do samego środka galaktyki, jak nie ma po tym żadnego "koniec gry" to znaczy, że możesz zacząć od nowa lub uninstal lub próbować zkolonizować każdą planete w galaktyce co imho by zajeło pół życia:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) Małe pytanie udało się komuś wymusić antyaliasing w tej grze przy pomocy sterów? Ja na C 8.8 mam mały problem ząbki znikają ale za to pojawiają się takie paskudne kreski tak jakby dzielące teren. Ma ktoś tak lub wie jak to naprawić ? Edit. Dorzucam screena Tak to wygląda jak by stado dzików się gdzieś tak zalęgło i zryło mi planetę. Bez AA w sterach kreski znikają ale pojawiają się ząbki które trochę się rzucają w oczy. Edytowane 15 Września 2008 przez EmzeJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Wie ktoś czy można sprawdzić ile nam brakuje do zdobycia określonych odznak? Np. ile jeszcze założyć szlaków handlowych i ile kasy zdobyć na handlu żeby dostać tytuł handlowca 5 itp. Co do kończenia gry - po doleceniu do środka galaktyki Steve mówi żeby szukać "trzeciego kamienia od gwiazdy Słońce". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Znaczy ziemie musisz odnaleźć. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napster666 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Koen, naciśnij L w czasie gry Up. no bez jaj, Ziemi chyba się nie da odnaleźć, za dużo tych gwiazd w galaktyce :blink: Edytowane 17 Września 2008 przez napster666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) http://www.imdb.com/title/tt0115082/ http://www.carseywerner.com/3rdrock.html :-D Edytowane 17 Września 2008 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 napster666 - thx Znalazłem Ziemię wg tego tutoriala: http://gamextract.com/?p=2327 Zmieniłem ją na T3, założyłem kolonię i hmm... nic :rolleyes: Może najpierw trzeba zużyć wszystkie kostury życia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 albo wrócić to Steva ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly83 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Tak z ciekawostek EA zostalo pozwane 3 dni temu za uzycie SecuROM, jako zabezpieczenia, bez zadnej widoczniej wiadomosci inforumujacej uzytokownika ze takowy soft jest instalowany podczas instalacji SPORE. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=31964 Cieakawe jak to sie rozwinie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Tak z ciekawostek EA zostalo pozwane 3 dni temu za uzycie SecuROM, jako zabezpieczenia, bez zadnej widoczniej wiadomosci inforumujacej uzytokownika ze takowy soft jest instalowany podczas instalacji SPORE. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=31964 Cieakawe jak to sie rozwinie ;) No wlasnie tez slyszalem ze przy tej gierce jakies badziewie sie instaluje ... Ja jeszcze w to nie gralem :) Ale w razie czego - mozna to jakos usunac ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hifek Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Gierka mi się spodobała. Naprawdę fajnie się w to gra. Takie coś nie wymagające myślenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 jak zaczyna się kosmos to już trzeba trochę pokminić, ja już tą grę rzuciłem w cholere... dalej jest tylko nudna i irytująca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 fajna gierka ;p i na lapie mi poszla wiec bede mial co robic w szkole na zajeciach ;p do kosmosu fajnie, pozniej juz troche nudniej ale i tak fajna gierka jak dla mnie jakies 8/10 dawno nie gralem w tak innowacyjna gierke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messi Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Mi tez sie gra starsznie podoba, bardzo fajny pomysł z nią mieli :) a kosmos jest hmmmm "nieziemski" ze sie tak wyraze, i naprawde trzeba troche pokombinowac, ale bardzo dobrze, moze smiało powiedziec ze gra relaksuje, tak jak powinna to robic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Największy minus tej gry to niedosyt jaki zostawia... liczyłem na wiele wiele więcej bo i w tym temacie możliwości są prawie nie ograniczone a tu tak trochę wszystko zbyt uproszczone i skrócone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messi Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 no pewnie, zawsze mozna cos dodac, ale w tej chwili jest tak jak jest :) a moim zdaniem jest dobrze zrobiona, ciekawa, powiedziałbym nowatorska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...