RazorBMW Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 http://img107.imageshack.us/my.php?image=c...35e3afuljc7.png Robiony na szybko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 niech no tylko pelna wersja wyjdzie ^^ BTW niezly pad:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Musnalem chwilke... leborg pokaz jak to tanczy xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 http://www.youtube.com/watch?v=vPKvwd9vJZY Ten jest świetny, ciekawe co by z niego wyrosło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Tak niektórzy mają bujną wyobraźnię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Dzisiaj w empiku bylem swiadkiem "zabawnej" sytuacji. Do kasy podchodzi dzieciak ,tak na oko 12-13 lat , z pudelkiem " Spore - kreator stworow " w reku, z tylu mamusia. Pyta sie babki przy kasie "Prosze Pani, to jest demo czy pelna wersja gry " . Kobieta widac nie miala zielonego pojecia wziela pudelko i powiedziala ze musi isc sie kolegi zapytac. Wraca po chwili i mowi ze " Tak , to jest pelna wersja". Mamusia wyciaga 19.99zl a dziecko zadowolone wychodzi z empiku. Chcialbym zobaczyc jego mine gdy dowie sie w domu ze bedzie mogl tylko tworzyc jakies gupie stworki, a pelna wersja Spore ukaze sie dopiero pod koniec roku :lol2: nie ma to jak fachowcy w sklepie z multimediami . Edytowane 20 Czerwca 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) nie mam pytań :lol2: gra miażdży,, oby tylko w pełnej nie narzucili jakiś ograniczeń http://pl.youtube.com/watch?v=XpScH2KRsW4&NR=1 buahaha xD http://pl.youtube.com/watch?v=2GdEAWp2_ls&NR=1 Edytowane 20 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 EA wydało oficjalne oświadczenie z zakazem umieszczania w pełnej wersji stworów typu członek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 EA wydało oficjalne oświadczenie z zakazem umieszczania w pełnej wersji stworów typu członek ;) Mozesz podac link? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Dzisiaj w empiku bylem swiadkiem "zabawnej" sytuacji. Do kasy podchodzi dzieciak ,tak na oko 12-13 lat , z pudelkiem " Spore - kreator stworow " w reku, z tylu mamusia. Pyta sie babki przy kasie "Prosze Pani, to jest demo czy pelna wersja gry " . Kobieta widac nie miala zielonego pojecia wziela pudelko i powiedziala ze musi isc sie kolegi zapytac. Wraca po chwili i mowi ze " Tak , to jest pelna wersja". Mamusia wyciaga 19.99zl a dziecko zadowolone wychodzi z empiku. Chcialbym zobaczyc jego mine gdy dowie sie w domu ze bedzie mogl tylko tworzyc jakies gupie stworki, a pelna wersja Spore ukaze sie dopiero pod koniec roku :lol2: nie ma to jak fachowcy w sklepie z multimediami . [ot] A ty byłeś na tyle uprzejmy aby tą kobietę z błędu wyprowadzić ... gratulacje :mur: [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 mój Goa'uld - jeśli ktoś oglądał Stargate SG-1 to wie o co chodzi ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie, to jest ich forma zycia, taki waz. I on zeby zyc musi miec czlowieka za nosiciela. Siedzi w brzuchu i ma kontrole nad calym cialem. A bronia byly staffy - te wielkie laski, i zaty - male pistoleciki paralizujaco-zabijajace :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Jak formować ciałko stwora na grubość? Albo jestem jakiś inny ale ja mogę tylko na długość, przy czym wychodzą węże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Jak formować ciałko stwora na grubość? Albo jestem jakiś inny ale ja mogę tylko na długość, przy czym wychodzą węże.wskazujesz na jedna czesc kregoslupa i krecisz rolka:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Tez mialem z tym problem, ale na szczescie zadbali o pomoc w grze :P z ktorej warto kozystac czasem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Nie, to jest ich forma zycia, taki waz. I on zeby zyc musi miec czlowieka za nosiciela. Siedzi w brzuchu i ma kontrole nad calym cialem. A bronia byly staffy - te wielkie laski, i zaty - male pistoleciki paralizujaco-zabijajace :P Siedzi w glowie gwoli scislosci ;) , fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) U Jaffa siedział w brzuchu , ale kontroli nie miał :P Edytowane 21 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Kto to jest ? Pojawia się jak zakręcimy galaktyką. Edit. Właśnie się domyśliłem, że to może być Will Wright. :) Edit2 Dlaczego jeden z potworów z katalogu nazywa się tak samo jak ja mam na nazwisko ? Skąd program wziął moje nazwisko? :D Edytowane 3 Września 2008 przez Limak122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 hehe, fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 w gram.pl jest juz mozliwosc zamowienia pre-ordera, EA jak zawsze sobie slono kaze placic a swoja gre, 119 zl :/ Ja sobie poczekam do wrzesnia, ale wiem juz ze na pewno gre kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Bardzo ciekawa zapowiedź Spore: http://www.gamespot.com/pc/strategy/spore/...g=topslot;img;2 Plus interview (o Civilization Stage) http://www.gamespot.com/pc/strategy/spore/...lot;watchlink;2 Ta gra wydaje sie coraz bardziej skomplikowana i rozbudowana. Naprawdę jak tylko kapucha mi spadnie z nieba to nawet chwili sie nie bede zastanawiał na jej kupnem ;). To jest jedna planeta... z 4 milionów ;). Ciekawy czy bedzie sie czuć ten ogrom podczas gry. Podobno w MP gracze będą posiadali swoje planety, bedzie można walczyć itp. Interesująco :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 no to Panowie ... czekamy na przedpremierowe i zupełnie ekskluzywne materiały (screeny,wrażenia) od wszystkich którzy... pracuja w prasie komp ;D .. albo maja dziadka w maxis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Game_Plan Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Gral juz ktos?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 No ja dopiero zagram po pracy około 20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Ladnie to tak na ruskich wersjach grać ? ;]. Multi w tej grze bedzie bardzo ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Game_Plan Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Jestem dopiero na poczatku, ale czuc ze ma klimat:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 eeeeeee.... na tym forum nie pochwala się piractwa, więc lepie się nie przyznajcie, że gracie w Spore przed premierą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 eeeeeee.... na tym forum nie pochwala się piractwa, więc lepie się nie przyznajcie, że gracie w Spore przed premierą :)eeeeeee.... gra jest już dostępna i można ją kupić. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) jak na grę na PC jest dość droga, od 120 do 150zł, może lepiej poczekam na jakąś recke [; Edytowane 3 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...