domatorx Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 mam problem z glosem w xp. problem pojawil sie jak wypalalem plytke (jesli to ma jakies znaczenie). dzwiek jest przerywany i jakby z echem. zauwazylem ze jest problem gdy dysk pracuje i gdy odtwarzam wieksze pliki dzwiekowe, np dzwieki z gg, przy uruchamianiu xp slychac normalnie ale juz np winamp czy glos w filmach nie jest ok. probowalem nowszysch sterowniikow do karty, odistalowywalem calkiem stery i robilem wszystko od nowa i tez bez skutku. uzywalem narzedzi typu Norton Windoctor i nadal to samo. macie jakies propozycje co moze byc nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Jaka płyta ? Karta zintegorwana ? Jeśli masz zainstalowane sterowniki AC3 sprawdź czy coś tam nie jest pozmieniane. Tak samo z winampem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Dziwne. Mi też mój AC97 zaczął parę dni temu przycinać przy odtwarzaniu mp3 niezależnie jakiego programu używam do tego. W grach i filmach dzwięk jest ok. Sterowniki zainstalowałem najnowsze i nic nie pomogło :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...