Picior Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Ja tez przewaznie na wyjetej jade. U mnie trzyma jakies 3 godziny. No to i tak niezle z wiuatraczkiem u mnie pracuje caly czas na min tylko ze nie jest to drazniacy dzwiek a jakiego masz biosa... 1.03?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazan Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 tak 1.03 , zjechałem na max z napięciami proca i taktowaniem grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picior Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 tak 1.03 , zjechałem na max z napięciami proca i taktowaniem grafy Procek dla x6 masz 0.700 V? a grafa na ile? 104MHz/104MHz? a szyne przy procku obnizyles? czy standardowa jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazan Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 0.700-1.036 v , grafa przy zasilaniu zew. zrównoważone , bateria wiadomo optimum bateria , szyny nie zmienisz ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...