Falcone Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Witam!! Chciałem dać do oceny mój jportal, znajduje się on pod adresem http://members.lycos.co.uk/gakier/jp-2.3.1/index.php !! Serwer na lycosie ale wkrótce to zmienie! Postawiony jest od wczoraj! Oceniajcie i mówcie co mam zmienić! :) Edytowane 6 Marca 2006 przez Falcone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arcus Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Ale tą wrędną reklamę na początku mógłbyś usunąć albo zrobić jakąś mniejszą bo nawet nie mogę jej wyłączyć, tylko odśwież muszę robić :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcone Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 No niestet lcycos ma to od siebie że jest ''trochę'' reklam! Naszczęści to się niedłgo zmieni,ale jeśli chodzi o reklme to słyszałem że prędzej ci usuną konto niż ty usuniesz reklam z lycosa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Lycos, Jportal nawet bez treści dodanych od siebie. Przecież to nic ciekawego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Tyyy... ale bajer! Kalendarz na stronie! A szczerze- co mam oceniać? Hosting lycosa, skin przez kogoś zrobiony, czy twoją umiejętność zainstalowania jp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 mam uculenie na punkcie szablonów... każda nowa strona wygląda tak samo :) i od razu kojarzy mi się ze stroną klanów z UT... :lol: ...po czym następuje jej zamknięcie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcone Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 6 Mar 2006, 11:28 napisałem że założłem strone 5 marca 2006 o godzinie około 21:00! ;) Więc chce zakomunikować że niedługo zmieniam hosting na lepszy i wtedy będe się porządnie zajmował serwisem! Teraz tylko przygotowuje wszystko na dysku a jak zmienie hosting to wtedy dam tam ten jportal. Narazie nie ma prawie nic do oceniania! :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Š 2004 Imię Nazwisko. Wszelkie prawa zastrzeżone. 0.248 | powered by jPORTAL 2 Niezłe :) Chciałem dać do oceny mój jportal Narazie nie ma prawie nic do oceniania! Czy tylko ja czegoś tu nie rozumiem? :-| Edytowane 9 Marca 2006 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcone Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 CYTAT Š 2004 Imię Nazwisko. Wszelkie prawa zastrzeżone. 0.248 | powered by jPORTAL 2 Niezłe :) Odpowiedz na pytanie Barthezzo! 6 Mar 2006, 11:28 napisałem że założłem strone 5 marca 2006 o godzinie około 21:00! Więc chce zakomunikować że niedługo zmieniam hosting na lepszy i wtedy będe się porządnie zajmował serwisem! Teraz tylko przygotowuje wszystko na dysku a jak zmienie hosting to wtedy dam tam ten jportal. Narazie nie ma prawie nic do oceniania! CYTAT(Falcone) Chciałem dać do oceny mój jportal CYTAT(Falcone) Narazie nie ma prawie nic do oceniania! Czy tylko ja czegoś tu nie rozumiem? Odpowiedz na pytanie Barthezzo! Kiedy to pisałem miałem nadzieje że niedługo spowrotem otworzą rejestracje tych kont. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 To trzeba było dać do oceny jak już zrobisz wszystko na cacy, będziesz miał jakąś treść itp. a nie dajesz pusty jPortal do oceny <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Reklamy - potrafia zniecheci do odwiedzania tej strony :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcone Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Wiem co do reklamy to niedługo się zmieni!! (przynajmniej ma taką nadzieję) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Gratulacje! Witaj w swojej instalacji systemu jPortal.Może byś chociaż takie atrakcje wykasował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zajebista strona, zajebisty CMS, zajebisty serwer. Jesteś zajebisty. Ale nie tylko ty potrafisz zainstlować jportala, wiesz? Wiele osób potrafi i się tym nie chwali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zajebista strona, zajebisty CMS, zajebisty serwer. Jesteś zajebisty. Ale nie tylko ty potrafisz zainstlować jportala, wiesz? Wiele osób potrafi i się tym nie chwali. Podsumowane!!! Faktycznie nie masz się czym chwalić!!! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcone Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 mkl umie podsumować srawe! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 To fakt, mkl jest bezbledny :)))) a jego spostrzezenie jest trafne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zajebista strona, zajebisty CMS, zajebisty serwer. Jesteś zajebisty. Ale nie tylko ty potrafisz zainstlować jportala, wiesz? Wiele osób potrafi i się tym nie chwali. Ja nie umiem :oops: Jak się odpala *.exe w Solarisie? ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...