erd Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Mam wielki dylemat jaką płytę główną kupić pod Athlona XP 1500 i 256 DDR 333Mhz. Mam tylko 350 zł więc nie mogę kupić najnowszych płyt. Wybieram pomiędzy ASUS A7S333 na SiS 745 i ECS K7VTA3 ver 3,0 na Via-KT 333. Czy znacie jakieś strony z porównaniem tych chipsetów??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Z porównania chipsetów, to wybrałbym VIA KT333, z porówniani natomiast producentów - Asus'a :) PS. za 350 to ECS na VIA KT400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Kup za 350 zl plytke Shuttle na Kt333( nie pamietam juz oznaczen ) , i napewno bedziesz zadowolony . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Albo za ok. 370 złotych MSI KT3 Ultar2 (Via KT333).... na prawdę, 20 zł za JAKOŚĆ to niewiele..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Moim typem jest MSI KT3Ultra2. Kosztuje 20-30zł ponad limit, ale jest warta każdej złotówki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Ja też obstawiam MSI - ale jaęsli bardzo zależy Ci na kasie - to może być ECS K7S6A - może nie jest najwydajniejsza - ale za tę kasę (ma zmianę mnożnika i Vcore). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zdecydowanie MSI :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 No ja nie nażekam ani na ECS ani na SIS więc może K7S6A albo ten Asus na SiS 745. A co do MSI dobra płyta ale chyba nie odczujesz różnicy w wydajności miedzy którą kolwiek z nich. Kupując K7S6A zaoszczędzisz pare złotych dzięki którym będziesz mugł kipić coś lepszego np. szybszy CPU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 też jestem za MSI KT333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandx Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 MSI Kt3 Ultra2. Kosztowala ostatnio w zaprzyjazionym sklepie 340zyli. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 nie baw sie w tego asusa bo strasznie jest mulowaty doluz troche i kup MSI jak radza przedmowcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 No ja nie nażekam ani na ECS ani na SIS więc może K7S6A albo ten Asus na SiS 745. A co do MSI dobra płyta ale chyba nie odczujesz różnicy w wydajności miedzy którą kolwiek z nich. Kupując K7S6A zaoszczędzisz pare złotych dzięki którym będziesz mugł kipić coś lepszego np. szybszy CPU. :D :D :D warta polecenia płyta nie załuje ze ja kupiłem a duronik chodzi spokojnie bez podnoszenia vcore na 9x143 ale bede próbował wiecej :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 doklaednie... za to 350zl prawie sie zmiescisz w MSI KT3 ultra 2 - jest zajebista!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...