marcinza Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 witam szukam dosyć nietypowego urządzenia, mam w tej chwili dysk 3.5 włożony do zewnętrznej obudowy usb, chce kupić jeszcze nagrywarkę DVD na usb, i teraz mam pytanie czy ktos widział taką obudowe, żeby można było włożyć w nią dysk i nagrywarkę i podpinać wszytko do lapka jednym kablem usb??? co w rodzaju takiej obudowy combo pz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Sa kieszenie uniwersalne Firewire, USB 2.0 - mozna zamontowac DVD lub HD. Edytowane 6 Marca 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinza Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Jest cos takiego, ale albo dysk albo nagrywara :) wiem że są na 2 dyski, ale czy są takie jak ja szukam dysk i dvd, przejrzałem sporo sklepów internetowych, allegro i nigdzie takiego czegos nieznalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Chyba nie znajdziesz - ciekawe jakbys mial przesylac dane jednym kablem USB do dwoch urzadzen jednoczesnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...