Z@buza Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam Chce zakupic karte na AGP, zastanawiam sie nad: Asus v 9999TD http://www.allegro.pl/item88716067_asus_v9...elny_6800_.html LUB GF 6800XT zmodowanym na 16v http://www.allegro.pl/item89393625_leadtek...lne_16p5v_.html Ceny sa podobne, co byscie wybrali zakladajac ze v9999 nie da sie juz zmodowac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Zdecydowanie zmodowany xt, powinnien być szybszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 6800XT bedzie wydajniejszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 6800XT. Oby tylko nie z allegro. http://sklep.benchmark.pl/katalog_4181.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) 6800XT. Oby tylko nie z allegro. http://sklep.benchmark.pl/katalog_4181.html A dlaczego nie z allegro? Masz przynajmnie gwarancje modowalnosci, a w sklepie jej nie dostaniesz. Jak najbardziej polecam 6800XT@16P/6V lub 16P/5V z allegro. Edytowane 6 Marca 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Nie do końca się z Wami zgodzę. Ja mam Asusa v9999/td, identycznego jak ten z aukcji. Akurat ja kupowałem go bez gwarancji modowalności, ale udało się :-P. Świetnie się po tym kręci i założe się, że jeżeli napisałby do Arche o Asusa v9999/td z możliwością odblokowania potoków i vertexów to na pewno lepiej by chodził. Pozdrawiam. Edytowane 6 Marca 2006 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Nie do końca się z Wami zgodzę. Ja mam Asusa v9999/td, identycznego jak ten z aukcji. Akurat ja kupowałem go bez gwarancji modowalności, ale udało się :-P. Świetnie się po tym kręci i założe się, że jeżeli napisałby do Arche o Asusa v9999/td z możliwością odblokowania potoków to na pewno lepiej by chodził. Pozdrawiam.Twoja niezgodnosc z nami wynika z tego, ze kupiles karte i pewnie nie liczyles na odblokowanie dodatkowych potokow, poza tym na "starcie" miales ich 12. Jednak udalo sie odblokowac i Twoje samopoczucie od razu bylo duzo lepsze. Co innego jednak kupic karte z 8 potokami bez gwarancji modowalnosci i przy probie odblokowania dodatkowych potokow niemilo sie rozczarowac. Osobiscie wole dolozyc ~100zl i miec pewnosc, ze dodatkowe potoki dadza sie odblokowac i tym samym byc w pelni zadowolonym z posiadanej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Twoja niezgodnosc z nami wynika z tego, ze kupiles karte i pewnie nie liczyles na odblokowanie dodatkowych potokow, poza tym na "starcie" miales ich 12. Jednak udalo sie odblokowac i Twoje samopoczucie od razu bylo duzo lepsze. Co innego jednak kupic karte z 8 potokami bez gwarancji modowalnosci i przy probie odblokowania dodatkowych potokow niemilo sie rozczarowac. Osobiscie wole dolozyc ~100zl i miec pewnosc, ze dodatkowe potoki dadza sie odblokowac i tym samym byc w pelni zadowolonym z posiadanej karty. Ja liczyłem cały czas i się nie zawiodłem ;). Oczywiście karty z 8 potokami bez gwarancji modowalności też bym nie kupił. Jednak proponuję Z@buzy, żeby napisał do Arche i poprosił o modowalnego Asusa v9999/td. Kiedyś bez problemu sprawdzali, teraz nie wiem jak jest. Spróbować może. Ja przynajmniej tak zrobiłbym na jego miejscu. Jeżeliby jednak dostał odpowiedź, że nie sprawdzą no to już nie wiem co bym kupił. Pewnie poszukałbym u innego sprzedawcy ;). Do tych 6800XT @ 16/6 w 100% przekonany nie jestem. Ale podsumowując już sam sam nie wiem co polecić. Wybór jest BARDZO trudny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...