Zergonyac Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 No wiec chce zobaczyc ile mam fps podczas gry to są chyba klatki na sekunde zgadza sie :D? Prosze powiedzcie mi jak zmierzyc/ sprawdzic fps, a potem podam wynik i mi powieciee czy dobrze :D O to Was prosze. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Programem FRAPS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Też nie znam innego, fraps jest świetny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zergonyac Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) No tak sciagnelem :D ale jak to zmierzyc? Bo probolwaem i cos mi nie wyszlo... F12 wcisnelem... nie wiem powiedzcie plz Aha to jest to : w rogu e żólte cyferki :D ? Edytowane 6 Marca 2006 przez Zergonyac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Tak, ja mierze klatki ati tray tools. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Fraps, Ati tray tool, Rivatuner.Ten ostatni jest moim ulubiencem (mozna monitorowac praktycznie cala bude :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...