roodin Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Wtam wszystkich Mam nie mały dylemat. Dostałem olejne "budrzetowe zlecenie" i muszę z kilku złotych zbudować sprzęt na lata :) A tak poważnie. Muszę wybrać mięcy Peniumem 511 a celeronem 351. Cena jest praktcznie ta sama, byłem już pewien pentiaka i wtedy dotarło do mnie że to jet tania wersja bez HT! Jak więc będą miały się do siebie te dwa procki? Zastosowanie zestawu: photoshop, net, brak gier, zdjęcia, filmy, jaki delikatny montarz filmików Pozostałe składowe to min. ASUS P5RD1-V DELUXE ze zintegrowaną grafą x300 i pamiątki ddr400 oraz dysk na sata. Proszęo nie udzielanie odpowiedzi stylu bierz semprona czy coś, biorę pod uwagę te 2 ze względu na cenę i podstawę (tą płytę asusa mam w bardzo dobrej cenie :) ) Tak więc proszę znawców tematu o szybką odpowied i z góry dziękuję wszyskim pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Pentium = wiecej cachu w porownaniu do Celka = Wyzsza Wydajnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...