BiAłY Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Witam Jak się uda (pablo163 odedzwij się) to w sobote będe na giełdzie pytanie tylko mam takie, czy są stoiska na których bede mógł wymienić moje Athlona XP1600+ Palomino kupiony w lipcu br. roku na XP 1700+ w 0,13? Czy są stoiska, które przyjmują sprzęt "stary"? I ile taka wymiana może mnie kosztować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 stoiska sa.. ale oni raczej skupuja stary sprzet.. za tego antka dadza ci pewnie z 150-200(max)zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ok bialy zyje i pojedziemy tylko flote musze skolowac jak loega wyzej pojedziesz to zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1 niemusisz na wgk jechac jest tani i to czego szukasz!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1 niemusisz na wgk jechac jest tani i to czego szukasz!!!!!!!!!!!!E dupe można przewieść :D. Zresztą na wgk to ja znajde takiego herca pewnie za 380 i jeszcze moge sobie obejjrzec. Albo wybiore innej firmy, bede mogl sprawdzic pamieci etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgadzam sie z golo mozna sprzedac ztary sprzet, ale za naprawde duuzo nizsza cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...