kondi123 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam Wczoraj kupiłem karte audigy es oem a dostałem karte audigy se 0570 i mam do was pytanie czy jest duza roznica miedzy tymi kartami bo nie wiem czy mam ten fakt zareklamować czy dac sobie spokuj dzieki z gory za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 A w jakiej cenie kupiles ta karte. Bo tez jestem zainteresowany kupnem czegos tanszego, ale w miare dobrze obslugujacego 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi123 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 cze kupiłem za 120 zł i załatwiłem sobie wymiane na sb audigy es bo wtedy to się opłaci pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 es to jest taki Audigy 1 bez firewire ;) se to sb live :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...