Ruido Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Co uwazacie na temat tej karty graf. GeForce4 Ti-4400 Asus V8440 Deluxe ??? :P Jaki programikiem najlepiej ja podkrecic ??? Uwazacie ze jest tam wystarczajaco dobre chlodzenie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Co uwazacie na temat tej karty graf. GeForce4 Ti-4400 Asus V8440 Deluxe ??? :P Jaki programikiem najlepiej ja podkrecic ??? Uwazacie ze jest tam wystarczajaco dobre chlodzenie ??? kręc tym co wszystkie inne karty nvidii. polecam przez bios: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=17158 tylko ostroznie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Co uwazacie na temat tej karty graf. GeForce4 Ti-4400 Asus V8440 Deluxe ??? :P Jaki programikiem najlepiej ja podkrecic ??? Uwazacie ze jest tam wystarczajaco dobre chlodzenie ??? Jaką masz temp na default(275/575). Ile masz 3D marków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 powiem jak karta wroci z servisu :? bo dzis mi sie spalila na morrowindzie nie wiadomo dlaczego :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 powiem jak karta wroci z servisu :? bo dzis mi sie spalila na morrowindzie nie wiadomo dlaczego :cry: kondolencje. jak widac slabo sie kreci (ła) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...