pwlj Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam. Mam 500zł i chcę kupić pamięci. Przydałby mi się w miarę uniwersalne, tj. działające i na niskich timingach i na wysokich częstotliwościach. Na timingach to mi zależałoby teraz (kiepska sztuka procesora, dużo więcej raczej z niego nie wyciągnę), na wysokich częstotliwościach na przyszłość - po przesiadce na s939. Co mi radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 2x 512 patrioty kh, dobre i sie ładnie kręcą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Potwierdzam ale mozna jeszcze <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> geile Edytowane 6 Marca 2006 przez ArtiXon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 PDP KH 2x512 miałem i oddałem. Na 2-3-2-8 przy 2,9V, czyli tyle ile mogę dać, sypały w prawie każdym teście w memtest 86+. Potwierdzam ale mozna jeszcze ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> geileJakie geile? Zastanawiałem się nad GeIL ULD 2x512... A jeśli PDP to chyba tylko LLK, aczkolwiek z nimi podobno bywa różnie... Może jeszcze jakieś alternatywy, co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Jak dla mnie to te bylyby OK KLIK A co do patriotow to ok LLK sa luzik Edytowane 6 Marca 2006 przez ArtiXon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Nie bierz geili w niebieskich radiatorach, a te ultrax ciekawe nawet ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Wiem ze ciekawe ale jak pamieci do 500zł to z geila nic innego tylko ultra bo zwykle geily to nie:)Teraz tak przemyslalem to najlepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> patrioty llk Edytowane 6 Marca 2006 przez ArtiXon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 I pewnie tak zrobię.. Myślisz, że 2-2-2-6 1T na nich wyciągnę bez większych problemów? A jak z częstotliwością? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Na zwyklych patriotach mozna spoko 470mhz a na tych to nie wiem ale powinny pojsc ponad 500 a timingi to raczej tak powinny zejsc na tyle:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...