-=drake=- Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam, dziś kupuje pamięć. Chcę abyśmy doradzili jaką kupić ! Chce aby pracowała z częstotliwością 450 z możliwie jak najniższymi timingami! Mam tutaj coś: http://allegro.pl/item90384132_corsair_cmx...l2_wroclaw.html Chce aby chodziła z sempronem lecz trudno mi będzie znaleźć do niej duala :/ Co myślicie na geile cl 2.5 ? Mam do wydania max 200 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 mozesz takze ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> patriotki a najlepsze pamieci to winbondy??:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 no ale pytam się co z tymi pamiątkami fajne ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Moga byc a moze patrioty??Chyba nawet tansze są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 są tylko 2x256 mb :/ ja chce kostke 1x512 znajdź mi na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
... Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 w nie lepiej duala 2x256 wziąć? wyższa wydajność, tyle ze 2 sloty zajmie... zasadniczo mogłbym mieć na sprzedaż OCZ'ka 2x256 CL=2-3-2-5 I nawet założyłem temat o nich bo potrzebna mi wycena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 no może i masz racje... ale wydajność rzędu 2-3%... a ram mi się przyda więcej... wole mieć duala w 2x512 :) co nie ? dobra... biore geile 2.5-3-3-6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...