-==MORDI==- Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Odrazu mowie ze nie chodzi mi o fanbusa tylko o panel sterujacy aby wiatraczki chodzily p oprzelaczeniu 12-0-5 v... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) byyyłoo... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=117953 EDIt ok niech bedzie ale było na forum na 100% i to chyba dość niedawno Edytowane 6 Marca 2006 przez Qlawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 mnie nie chodzi o fanbusa!!! chcer zrobic taki panel np z prze;lacznikiem trojkanalowym!!! a na linku ktory dales nie ma czegos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -Dejf- Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mam coś takiego u siebie w kompie. 1. kupujesz przełącznik 3-pozycyjny (ma 3 nóżki) 2. do górnej nóżki lutujesz kabelek z 12v 3. do dolnej nóżki lutujesz kabelek z 5v 4. do środkowej nózki lutujesz kabelek, który łączysz z wentylatorem (w zależności od pozycji przełącznika będzie on dawał 5v lub 12v lub 0v) 5. mase do wentylatora możesz podłączyć z jakiejś dowolnej wtyczki, np: molex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 thx za pomoc... wyglada bardzo prosto do zrobinia...... p.s. jak bedzie wlaczone na srodkowej nozce to bedzie wylączony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Sam kiedys miałem takie przłączniki :rolleyes: Tylko że ja miałem jeszcze diody :D 12v- czerwona dioda 7v - niebieska dioda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 dadziuk napisał(a): Sam kiedys miałem takie przłączniki :rolleyes: Tylko że ja miałem jeszcze diody :D 12v- czerwona dioda 7v - niebieska diodaMógł byś mi dac jakis schemacik takiego panelu z diodami?? byl bym wdzieczny... p.s. sorki ze nie odpisywalem ale neta nie mialem:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...