SpiderMAN Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Sluchajcie. Lakier jest na bazie zywic akrylowych z dodatkiem srebra. Strona producenta jest tu -> http://www.pulsar-glue.net/ Zaraz sie biore za unlocka kumplowego Antka. Moj juz odblokowany :P HURRA, obylo sie bez lutownicy. Acha cena tego wynalazku to 11,50zl :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 a gdzie kupione??? w jakimś internetowym sklepie??? i jakim sposobem odblokowane???? czyżby sposób reed'a??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Właśnie, gdzie można znaleźć?? Widzę, żeś z Krakowa, a to wieś obok :) A widze, że Sheep z Jaworzna. Jak ten świat mały(urodziłem się tam :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 to drogo, na wolumenie cos takeigo (inna firma) kosztuje 9 zyla, ja kupilem electon 40, czy cos takeigo....17 zyla, super przeowdzi i ogolnie wypas... a ile tego jest.............chyba na cale osiedle starczy :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Właśnie, gdzie można znaleźć?? Widzę, żeś z Krakowa, a to wieś obok :) A widze, że Sheep z Jaworzna. Jak ten świat mały(urodziłem się tam :)) :lol: :lol: :lol: sorki że offtopicowo ale ..... : czy ty mieszkałeś troszqu w Jaworznie??? wiesz może pamiętasz jakieś bary.... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 a gdzie kupione??? w jakimś internetowym sklepie??? i jakim sposobem odblokowane???? czyżby sposób reed'a??? Nie sposobem z Tom's Hardware. Kropelka do rowkow i malowanko mostkow. 4 razy probowalem i za 4 razem zadzialalo. Kupilem w sklepie metalowym na Placu Slowianskim. Najdziwniejsze jest to ze w elektroniku na Dlugiej o nazwie Amperek tego nie mieli, a tu taka mila niespodzianka. Spokojowo wystarczy na odblokowanie co najmniej 20 prockow... 8O :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 No wiec udalo sie - jest mega super odlotowo. Jak widac na zalaczonym obrazku proc hula spokojowo na 1764 MHz, temperatury troche mnie niepokoja - jak na Volcano7+ troszki za duze, ale musze nad tym popracowac. Znacznie bezpieczniej pod tym wzgledem wypadlo ustawienie 12,5x139 MHz na napieciu ustawionym na 1,8V w BIOSie. Wtedy temperatury juz nie sa az tak niepokojace, prawdopodoobnie pasowaloby wyszlifowac spod radiatora na lustro. To jest do zrobienia. Wanna Compare - Just DO IT!!! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 a gdzie kupione??? w jakimś internetowym sklepie??? i jakim sposobem odblokowane???? czyżby sposób reed'a??? Nie sposobem z Tom's Hardware. Kropelka do rowkow i malowanko mostkow. 4 razy probowalem i za 4 razem zadzialalo. Kupilem w sklepie metalowym na Placu Slowianskim. Najdziwniejsze jest to ze w elektroniku na Dlugiej o nazwie Amperek tego nie mieli, a tu taka mila niespodzianka. Spokojowo wystarczy na odblokowanie co najmniej 20 prockow... 8O :D :) A czemu stosujesz sposób z Tomsa ??? Nie lepiej zwiąść kawałek taśmy klejącej i nakleić i "odkryć" styki w L1 i dopiero wtedy je połaczyć lakierem ? Bo przecież jak zalejesz kropelką dziurki w L1 to niestety gwarancję szlak trafi bo już tego kleju nie usuniesz ... A taśmę klejącą tak ... Czy ten sposb z taśmą jest zły ? Sam mam zamiar w ten sposób zrobić , bo szkoda by mój Antek Xp1600+ się marnował a niestety przy FSB166Mhz (przy 1743Mhz) nie działa stabilnie w 100% więc trzeba by mu zmiejszyć o 0.5 mnożnik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 a gdzie kupione??? w jakimś internetowym sklepie??? i jakim sposobem odblokowane???? czyżby sposób reed'a??? Nie sposobem z Tom's Hardware. Kropelka do rowkow i malowanko mostkow. 4 razy probowalem i za 4 razem zadzialalo. Kupilem w sklepie metalowym na Placu Slowianskim. Najdziwniejsze jest to ze w elektroniku na Dlugiej o nazwie Amperek tego nie mieli, a tu taka mila niespodzianka. Spokojowo wystarczy na odblokowanie co najmniej 20 prockow... 8O :D :) A czemu stosujesz sposób z Tomsa ??? Nie lepiej zwiąść kawałek taśmy klejącej i nakleić i "odkryć" styki w L1 i dopiero wtedy je połaczyć lakierem ? Bo przecież jak zalejesz kropelką dziurki w L1 to niestety gwarancję szlak trafi bo już tego kleju nie usuniesz ... A taśmę klejącą tak ... Czy ten sposb z taśmą jest zły ? Sam mam zamiar w ten sposób zrobić , bo szkoda by mój Antek Xp1600+ się marnował a niestety przy FSB166Mhz (przy 1743Mhz) nie działa stabilnie w 100% więc trzeba by mu zmiejszyć o 0.5 mnożnik :) I tak juz jest tak podrapany po poprzednich probach, ze juz po gwarancji mam. A swoja droga chcialem mnoznik odblokowac trwale. Jak mi padnie ten proc to bedzie trzeba sobie sprawic Throughbreada AIUGA z odblokowanym mnoznikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ... poza tym super glue jest WYMYWALNE za pomocą acetonu z tych otworków ... sprawdzone własnoręcznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Sluchajcie. Lakier jest na bazie zywic akrylowych z dodatkiem srebra. Strona producenta jest tu -> http://www.pulsar-glue.net/ Zaraz sie biore za unlocka kumplowego Antka. Moj juz odblokowany :P HURRA, obylo sie bez lutownicy. Acha cena tego wynalazku to 11,50zl :twisted: Kurcze ucieszyłem się że jest też "dystrybutor" w Toruniu. Dzwonię do tej firmy i mówią mi że soory nic takiego nie mają i mają tylko jakiś Elpox 15 za 13zł :( Czy ten Elpox nadaje się do tego czy nie ??? Bo nie wiem gdzie to badziewie kupic a tych co Wy polecacie poprostu w Toruniu nigdzie nie ma a zamawiac przez net mi się nie opłaca bop z przesyłką wyjdzie to zbyt dużo .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 to drogo, na wolumenie cos takeigo (inna firma) kosztuje 9 zyla, ja kupilem electon 40, czy cos takeigo....17 zyla, super przeowdzi i ogolnie wypas... a ile tego jest.............chyba na cale osiedle starczy :> Jak mozesz pisac, ze drogo skoro ten co podajesz to zupelnie inny lakier??? :evil: Troche to dziwne, Bruce nie sadzisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 :lol: :lol: :lol: sorki że offtopicowo ale ..... : czy ty mieszkałeś troszqu w Jaworznie??? wiesz może pamiętasz jakieś bary.... ;) Niestety nie znam :( Szczerze mówiąc, to jak miałem 1 rok, to się do Cracowa przeprowadziłem :) Ale jestem tam około raz na miesiąc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Szukałem dystrybutora, aby móc kupić ten klej PULSAR VOLT i znalazłem .. http://p.u.h.jarol.w.interia.pl cennik http://p.u.h.jarol.w.interia.pl/Pulsarcennik.html koszty wysyłki: http://p.u.h.jarol.w.interia.pl/Detal.html heh zaraz zamawiam a potem robie unlocka metoda Reeda (taśma a na niej malowanie mostków ) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Spider,co to za progrmik obok WCPuid? Fajny masz pasek zadan.. - sorrki,ze nie na temat. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ja polecam klej ELPOX. Bezproblemowo odblokowałem nim xp1800. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Spider, to teraz idź do "Amperka" i powiedz tej miłej, młodej pani (chyba wiesz której), żeby to sprowadziła, bo ja tą panią tak lubię, że tylko w "Amperku" kupuje :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja polecam klej ELPOX. Bezproblemowo odblokowałem nim xp1800.Co jest przewodnikiem prądu w tym kleju?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Spider, to teraz idź do "Amperka" i powiedz tej miłej, młodej pani (chyba wiesz której), żeby to sprowadziła, bo ja tą panią tak lubię, że tylko w "Amperku" kupuje :D:D:DOK. Wiem o ktora Pnaia Ci chodzi. Fajna i calkiem sympatyczna 8) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Szukałem dystrybutora, aby móc kupić ten klej PULSAR VOLT i znalazłem .. http://p.u.h.jarol.w.interia.pl cennik http://p.u.h.jarol.w.interia.pl/Pulsarcennik.html koszty wysyłki: http://p.u.h.jarol.w.interia.pl/Detal.html heh zaraz zamawiam a potem robie unlocka metoda Reeda (taśma a na niej malowanie mostków ) :D ehh meila napisałem do dystrybutora i qpa.. zamawiam w www.tme.pl lakier elektroprzewodzący 5G za ok 18 pln + koszt przesyłki.. A z TME nigdy rzadnych problemów niemiałem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 OT: SpiderMan skad ty wytrzasnales taki pasek zadan? ten na gorze i ten na dole?! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 OT: SpiderMan skad ty wytrzasnales taki pasek zadan? ten na gorze i ten na dole?! :DO Boshe nastepny Gora - StatBar www.statbar.nl Dol Styl do WinXP - www.themexp.org Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 sorki jesli cie urazilem ;) ;) ale spoko wyglada twoj pulpitTHX for links pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Witam mam takie lamerskie pytanie mam Antka 2000+ kreci sie stabilnie tylko do 2100+ poprzez FSB inapięcia i tu mam pytanie czy jak odblokuje mnożnik to coś pomoze tzn, lepiej bedzie sie kręcił czy to nic nie pomoże ? Zgórki dzieki za odpowiedzi Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 lepiej sie bedzie krecil poniewaz gdy podnosisz fsb podkrecasz takze szyne pci, agp pamiec i nie jest powiedziane ze akurat procek ci nie wytrzymuje ale ktores z innych czesci np.: ram. Podam ci przyklad dawno dawno temu ;) mialem antka TB 1000Mhz fsb max wykrecal sie na 1080mhz gdy unlocknalem mnoznik wyciagnelem 1300 mhz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Acha teraz rozumiem dzięki za uswiadomienie :) Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ja polecam klej ELPOX. Bezproblemowo odblokowałem nim xp1800.Co jest przewodnikiem prądu w tym kleju??zapewne srebro, ja takie cos widzialem u siebie, szkoda, ze nie mieli lakieru, tylko ten klej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Spider to co napisze bedzie okropna nowina dla ciebie :P. mam b.podobny lakier (wyglada identycznie) tylko ze sie zwie Pasco Volt, i to jest spox lakierek ale ma minusa bo pod wplywem ciepla ten lakier sie rozlatuje! Traci przewodnosc i kupa na poczatku mialem wszystkie mnozniki a teraz tylko pare 12 11 i jeszcze kilka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Spider to co napisze bedzie okropna nowina dla ciebie :P. mam b.podobny lakier (wyglada identycznie) tylko ze sie zwie Pasco Volt, i to jest spox lakierek ale ma minusa bo pod wplywem ciepla ten lakier sie rozlatuje! Traci przewodnosc i kupa na poczatku mialem wszystkie mnozniki a teraz tylko pare 12 11 i jeszcze kilka. Biały nie strasz mnie w piątek zamówiłem 5 G lakieru przewodzącego na www.tme.pl :? :? jak zacznie odpadać po kilku tyg. to się pochlastam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Spider to co napisze bedzie okropna nowina dla ciebie :P. mam b.podobny lakier (wyglada identycznie) tylko ze sie zwie Pasco Volt, i to jest spox lakierek ale ma minusa bo pod wplywem ciepla ten lakier sie rozlatuje! Traci przewodnosc i kupa na poczatku mialem wszystkie mnozniki a teraz tylko pare 12 11 i jeszcze kilka.Nie rozleci sie, sprawdzalem, grzalem proca UD Agentem i HOT CPU testerem przez caly ten weekend 48h nono stop ;) Wytrzymal to :) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...