wojtek4994 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam! Problem jest chyba dość poważny, niestety nie pamiętam dokładnie konfiguracji sprzętu (płyta MSI, procek Athlon, 384 MB DDR RAM ???200 MHz???). Po zwiększeniu prędkości magistrali (przestawił się jednocześnie RAM i AGP) komp nie chciał wstać (niby chodził, nie dawał dźwięków, ale monitor sie nie włączał). Zresetowałem BIOS, ale to nic nie dało. Przestawiłem zworkę magistrali z "Auto" na Safe Mode. Komp wstał, niby wszystko OK, ale po wyłączeniu i podłączeniu reszty sprzętu znów jest to samo :/. Monitor się nie zapala!!! Pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 ja tak mialem jak mi padla karta graficzna... masz jakas na PCI lub cios od kumpla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 spróbuj ustawić zworke na domyślnej magistrali dla tego procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 przestawił się jednocześnie RAM i AGPTwoja płyta nie ma blokady napięć dla agp? Podnosząc magistrale prawdopodobnie podniosłeś napięcie dla slotu agp co mogło uwalić kartę graf. Pożycz jakąś inną karte graficzną na agp od kogoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ufff... Zamieszania było :D ale na szczescia wystarczylo odczekac noc, wyjąć i wlozyc karte graficzna i... DZIAŁA!!! Swoją drogą to nie wiem jak to jest z tymi kompami - juz nie pierwszy raz mam taki przypadek ze nic wlasciwie nie bylo zrobione a zadzialalo... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...