YogiCK Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 @DaRoN: Daj link do tych aukcjii. Ale coś mi się wydaje że będą to nędzne podróbki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mam słuchawki EP-630 ,ale chciałbym do mojej mp3 coś lepszego ,o ile jest coś znacznie lepszego w cenie do ok. 200zł i wartego dopłacenia tyle kasy ? Interesowałyby mnie takie słuchawki zakładane na kark :) ,na głowe odpadają. Są jakieś słuchawki zakładane na kark w cenie do ok. 200zł warte tej kasy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Interesowałyby mnie takie słuchawki zakładane na kark :) ,na głowe odpadają. Są jakieś słuchawki zakładane na kark w cenie do ok. 200zł warte tej kasy ? Jeszcze o słuchawkach zakładanych na kark nie słyszałem. ocb?:> Chyba, ze chodzi ci o słuchawki z pałakiem za głową. Sam teraz szukam słuchawek, ale chyba wezme porty(ale najpierw musze sie udac na odsłuch). Z modeli z pałąkiem za głową to właśnie na porty bym stawiał, albo na pmx'y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Koss KSC55 podobno sporo fajnego basu mają, za to PMX60 mają go znacznie mniej. Warto posłuchać ew. poczytać opinie o Koss Sporta Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 W cenie do 200zł brałbym Sehny PX100.Koss Porta Pro słuchałem i nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia.Zdjąłem Ep-630 założyłem porty i ...gdzie jest bas ?Porty grają lepiej od epek,ale oczekiwałbym chociaż jakiegoś basiku ,tymczasem PX100 brzmiały -dla mnie- znacznie fajniej. Ale najlepiej posłuchać i przekonać się na własne uszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Ale ogólnie słuchawki z pałąkiem za głową :-P brzmią lepiej od EP-630 jak dobrze rozumiem ? Może być jedynie mniejszy basik ? Nie chciałbym też wydać ok. 200zł tylko po to żeby mieć słuchawki o takiej samej jakości dźwięku tyle że inaczej wyglądające ,lub odrobine lepiej grające. Tka więc czy tak różnica byłaby sensowna ? Edytowane 23 Grudnia 2006 przez AVRAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zdjąłem Ep-630 założyłem porty i ...gdzie jest bas ?Porty grają lepiej od epek,ale oczekiwałbym chociaż jakiegoś basiku :blink: Chyba żartujesz, jako posiadacz Port twierdzę, że mają nawet za dużo basu :D. Bardziej odpowiada mi bas jaki mają moje stacjonarne słuchawki - Grado SR60 - bardziej punktowy i kontrolowany, co nie znaczy że bas w Portach zalewa całą scenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) W cenie do 200zł brałbym Sehny PX100.Koss Porta Pro słuchałem i nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia.Zdjąłem Ep-630 założyłem porty i ...gdzie jest bas ?Porty grają lepiej od epek,ale oczekiwałbym chociaż jakiegoś basiku ,tymczasem PX100 brzmiały -dla mnie- znacznie fajniej. Ale najlepiej posłuchać i przekonać się na własne uszy. Ale PX100 są zakładane na głowę ,a mi chodzi o takie z pałąkiem na kark ,są takie Senhy ale PMX100 :) Tak więc: - Koss KSC 75 - ponoć świetny dźwięk ,chyba nawet najlepszy z tych tu podanych ,jednak nie mają pałąka ,są zakładane na same uszy i nie wiem czy to wygodne i czy nie odstają wtedy od głowy ?? - Koss KSC 55 - właściwie mało o nich wiem ,żeby nie powiedzieć nic:/ poza tym ,że podejrzewam iż muszą mieć niezły basik i bdb dzwięk - Sennheiser PMX 60 - wyglądają prześlicznie ,jak dla mnie idealny wygląd ,wygodne ,dźwięk bdb jednak może mi brakować bassu ,słucham głównie techno ,house itp. Chyba któreś z tych wybiorę ,ewentualnie jakieś inne propozycje ? :) - Sennheiser PMX 100 - ,dźwięk lepszy nic w 60 i właściwie wszystko byłby cacuś gdyby nie ta niewygoda ich noszenia:/ Edytowane 24 Grudnia 2006 przez AVRAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 moze nie doszły jeszcze do siebie, albo kupiłeś podrobione, moje basu maja aż nadtoNie nie, nie było to kupowane przezemnie bo sam nie jestem posiadaczem MP3playera chociaż bardzo lezy mi na myśli Sansa c150. Słuchałem na MuVo TX słuchawek iPodowych i kupionych w morelach EP630 JEDNE PO DRUGICH. Wybrałem akurat sobie piosenkę, którą znam doskonale z mojego domowego zacisza. W każdym bądź razie no te EP mnie jakoś nie zachwyciły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 No więc zamówiłem Koss Porta Pro i Koss KSC 75 ,zobaczymy porównamy i te zbędne sprzedamy :) ,potem najwyżej kupie jeszcze PMX100 i to samo się zrobi :lol: ,troche kasy na tym stracę ale co tam ,przynajmniej porównam itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 hej, Co myślicie o Logitech Precision PC Gaming Headset? jest sens je kupować? obecnie mam Philipsy 840, które grają naprawdę bardzo ładnie, niestety długie siedzenie jest w nich męczące :( Poszukuję czegoś w czym będę mógł posiedzieć ok 3h i nie będę chciał ich zdjąć, do tego powinny super grać :D Ma ktoś te logitechy? ps. poczytałem trochę i się rozmyśliłem, teraz myślę nad Sennheiserami PC150/160, jak ktoś posiada takowe to prosiłbym o info :) kolega się zastanawia... da radę coś lepszego kupić w tej cenie? patrząc na cenniki to nie. WoW + troche muzyki, jakiś film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Kupiłem iRivera H10 no i jako boxowe słuchawki dostałem Sennheisery MX400. No i podłączyłem, posłuchałem i sie zirytowałem. Albo pchełki Sena są tak kiepskie albo ze mną jest cos nie tak. MX400 mają ten sam ból co MX200 - zbyt płytki bas i kiepskie tony wysokie. Ja nie wiem. Mam Creative HQ1700 i są o niebo lepsze no ale to nie pchełki przecież. No nic, po prostu nie będę ich używał. Edytowane 28 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Daj troche czasu tym MX 400, wg mnie grają bdb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajuuk-khar Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam! Jakie kupić słuchawki z mikrofonem tak do 400zł?? Obecnie mam senny PC 160 SK i juz ich nie chce....jakieś takie dziwne basy, mają tylko 16 Ohm(to jest dziwne bo model niżej ma 32 Ohm dlaczego tak??) i wogóle się rozczarowałem nimi Używam słuchawek do słuchania muzy, grania i skype (dlatego z mikrofonem..) Dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja z kolei potrzebuje słuchawek do ok. 50-100zł, służyć mają do gier, ale także do słuchania muzyki, oglądania filmów. Zastanawiam się co będzie lepsze, kupować z mikrofonem, czy dokupić jakiś za grosze, tak jak tu gdzieś wcześniej wyczytałem. Myślałem np o tym: 1 2 ewentualnie coś innego w podobnej cenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuchorsky Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Cześć! Potrzebuje słuchawek spełniających następujące warunki: *możliwie niedrogie *nie muszą być super (w 80% do Skype'a) *muszą być bezprzewodowe *jako, że do Skype'a muszą mieć mikrofon Może to wygląda jakbym nie wykazywał własnej inicjatywy pisząc o tak błachą rzecz, ale nie jestem w temacie (na razie używam słuchawek za 9,99 zł z kosza w MM) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Kupiłem iRivera H10 no i jako boxowe słuchawki dostałem Sennheisery MX400. No i podłączyłem, posłuchałem i sie zirytowałem. Albo pchełki Sena są tak kiepskie albo ze mną jest cos nie tak. MX400 mają ten sam ból co MX200 - zbyt płytki bas i kiepskie tony wysokie. Ja nie wiem. Mam Creative HQ1700 i są o niebo lepsze no ale to nie pchełki przecież. No nic, po prostu nie będę ich używał.Jeśli nie założyłeś to koniecznie załóż na nie gąbeczki. Pobaw się też equalizerem, bo miałem Irivera IFP-895 i na tych słuchawkach po solidnej zabawie eq grało to bardzo miło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathNoise Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jakie kupić słuchawki z mikrofonem tak do 400zł?? Jak chcesz dobra jakosc, to za te kase np HD-555 + osobno mikrofon za 10. Tylko teraz widze po 389 chodza na allegro, a niedawno bylo troche nizej, jesli dobrze pamietam. Sprobuj odezwac sie do usera "kmsanczia" - maja konkurencyjne ceny i wystawia jak poprosisz. Sluchawki z mikrofonem beda slabsze, zwlaszcza do muzyki, ktorej jak pisales tez chcesz na nich sluchac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Taniej niz TU na pewno nie znajdziesz 555, sam tam kupowalem i nie bylo zadnych problemow. Do tego za dychacza mikrofon i jestes urzadzony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Szybkie pytanie - które słuchawki byście wybrali :?::?: :arrow: Koss UR5 czy :arrow: Sennheiser PX 30 :?::?::?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajuuk-khar Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Dzięki! Tak właśnie obstawiałem HD 555 dzięki za utwierdzenie w wyborze. Taniej niz TU na pewno nie znajdziesz 555, sam tam kupowalem i nie bylo zadnych problemow. Do tego za dychacza mikrofon i jestes urzadzony :) @Daamian mówisz że ten sklep jest sprawdzony?? bo ja aktualnie mieszkam w irlandii a tu nie widziałem nigdzie takich słuchawek, nawet na sklepach online (a tych niema tu za wiele) więc prawdopodobnie odbiorę je sobie jak będę w lutym w polsce (jest to gdzie dostać w krakowie?? bo tak to bym odebrał osobiście (najlepiej jakby cena była bardzo zbliżona do ceny z posta @Daamiana) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 @Daamian mówisz że ten sklep jest sprawdzony?? bo ja aktualnie mieszkam w irlandii a tu nie widziałem nigdzie takich słuchawek, nawet na sklepach online (a tych niema tu za wiele) więc prawdopodobnie odbiorę je sobie jak będę w lutym w polsce (jest to gdzie dostać w krakowie?? bo tak to bym odebrał osobiście (najlepiej jakby cena była bardzo zbliżona do ceny z posta @Daamiana) Tak, tam wlasnie swoje kupilem i wszystko jak najbardziej w porzadku. Nigdzie w sieci taniej nie widzialem, wiec musialbys pochodzic po sklepach w kraku ktore sie w necie nie oglaszaja :P Na twoim miejscu wzialbym w tym sklepie + przesylka, mysle ze i tak wyjdzie taniej. A jesli zaplacisz przelewem bedziesz mial za darmo wysylke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 W richer sounds (UK) znajdziesz i to nawet taniej. Sprawdź też eBay.co.uk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Testował ktoś może to cos http://www.allegro.pl/item152226658_slucha..._orzeszki_.html ?? Podobno te philipsy grają lepiej od ep-630, prawda to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Krótkie pytanie : Philipsy HP2700 czy może Sennheisery HD-201, 202 czy może 437. Które będą lepiej grały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 HD 202 odradzam imho strasznie nie wygodne słuchawki, HD 201 są wygodne jednak moim zdaniem maja odrobinę mniejszy bas. Co do reszty się nie wypowiem bo nie słuchałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 witam, moja panna potrzebuje kupic nowe sluchawki, w gre wchodza sklepy internetowe, sluchawki + mic, glownie potrzebne do gry w counter-strika, nie maja byc za duze bo ma mala glowke prosze o pomoc, cena 200zł najlepiej jak bedzie z przesylka, sam wymyslilem cos takiego: 1. Plantronics .Audio 350 VL 2. Icemat Siberia Białe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) icematy skreśl [; beznadzieja. już pisałem o tym gdzieś, ale dźwięk jest naprawdę do bani. Do grania ujdą, ale bez rewelacji. twoja panna gra w CS-a? ;> niecodzienne. Edytowane 30 Grudnia 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 tak gra, to co ma kupic bo ja naprawde nie mam pojecia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 A może jakieś zwykłe + przypinany mikrofon? Np. HD201 ? Albo coś odrobinę lepszego? Może ktoś inny coś poleci, bo znam się dobrze tylko na myszkach do grania [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...