heryf Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 hmmm, w sumie chcial kupic jakies sluchawki z prawdziwego zdarzenia, miala teraz jakies za 50zł wpierw padla lewa sluchawka pozniej mic, mowisz te icematy nie sprawdzily by sie ? a Plantronics .Audio 350 VL co z tymi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Nie mam pojęcia [; BTW: Icematy były już 2 razy na serwisie - za każdym razem padało to samo - potencjometr - raz w ogóle zaczęły grać jedna głośniej, druga ciszej i trzeszczały przy poruszaniu pokrętłem. A ostatnio znów zaczęły trzeszczeć i kolejna wymianka regulatora głośności ;/ Tak poza tym, to nie masz nawet co patrzeć na recenzje po internecie, bo wszystkie chyba są sponsorowane, albo jacyś głusi ludzie je piszą ;| Myślę, że Icematy nie dadzą Ci nic lepszego niż Philipsy za 30zł - prócz wykonania i mikrofonu. Icematy to przereklamowany shit! Edytowane 30 Grudnia 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 to czekam az ktos wypowie sie na temat tych sluchawek Plantronics .Audio 350 VL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 A co sądzicie o słuchawkach 5.1 jak do grania to całkiem dobry pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiths Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam, Od pewnego czasu zastanawiam się na słuchawkami do komputera.Po wielu godzinach spędzonych na poszukiwaniu tych jedynych wybór padł na HD 555 i tu pojawia się mój problem. Czy na moim 7 letnim :lol: SoundBlasterze słuchawki odpowiednio się wygrzeją i czy w ogóle jest sens kupować sprzęt tej klasy do takiego wehikułu. :wink: Pozdrawiam B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 to panowie bardzo proszę o pomoc znalazłem jeszcze coś takiego Sharkoon Cosmic 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Koss UR40, grają naprawdę ładnie i są bardzo wygodne. Do tego jakiś mikrofot za parę złotych, myślę, że to będzie dobre rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) ale to mają być razem z mikrofonem ps. prosze niech ktos wypowie sie na temat tych, chyba te bedziemy zamawiac Plantronics .Audio 350 VL Edytowane 31 Grudnia 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jak uważasz. Moim zdaniem lepszym wyjściem były by właśnie UR40 + mikrofon. Z tych, które podałeś to Icemat'y powinny byś najwygodniejsze bo są otwarte i się człowiek tak szybko nie męczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Wygodne? Haha. User Mayo sprzedał je, bo okropnie go cisnęły w głowę i miał po nich obolałą szczękę :o. Zresztą Icematy, to na pewno nie są super wygodne słuchawki. btw: heryf przecież icematy mają osobny mikrofon... A te UR-40 mają strasznie krótki kabel. Skoro heryf chce mieć taki el0 pr0 gamerski zestaw, to myślę, że przedłużacz odpada [; Edytowane 31 Grudnia 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 jest tego a jest, jednak wybor chyba padnie na te SL-8795 Medusa 5.1 Mobile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Tu jest ich jedna recenzja... Tylko nie było testów w grach, a nie jedne już słuchawki 5.1 zostały źle ocenione [; http://www.trustedreviews.com/multimedia/r...ound-Headset/p1 Tutqaj jeszcze jedna. http://www.razerblueprints.net/index.php?o...7&Itemid=39 Tak jak myślałem, dobrze nie wypadły. Chociaż to forum razera i wiadomo, że lansują barracudy hp-1. Na forum dobrze Ci radzą, a od Speed-Linka to trzymałbym się daleko. Zawsze możesz dozbierać i spróbować kupić bardziej sprawdzone Steele 5HV2. Jeżeli tak bardzo Ci zależy na pr0gamerskich słuchawkach. Ja już nigdy takiego czegoś nie kupię. Edytowane 31 Grudnia 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 To co to za słuchawki, że miażdżą głowę. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Może on ma po prostu dużą głowę ;p Ale fakt faktem - wygodne nie są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) normalnie urwanie glowy z tymi sluchawkami, kobita mi tu placze czytalem teraz o tych Steel Sound 5H v2 i wypadaja najlepiej tylko ta cena troszke 269,00zł plus przesylka, dodatkowo czy wykorzysta ich mozliwosci na karcie muzycznej z plyty asus k8n4e Edytowane 31 Grudnia 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Możliwości? :D Myślę, że nawet karta za 2000zł nie pomoże im lepiej brzmieć [; Najwyżej kupisz kiedyś jakieś audigy ;p W grach powinny sprawować się ok nawet na jakimś realteku. Niby są też wersje 4H i 3H, ale to już nie pr0 5.1 [; ;] [; ;] Podobno też nie takie złe. Poszukaj jakiś recek. Edytowane 1 Stycznia 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szybkie pytanie - które słuchawki byście wybrali :?::?: :arrow: Koss UR5 czy :arrow: Sennheiser PX 30 :?::?::?: Pomoże ktoś wreszcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Nikt chyba nie poleci Ci tutaj takich słuchawek. Dobre słuchawki tego typu zaczynają się w okolicach 150zł - Koss Porta Pro, 200zł - Sennheiser PX100... Edytowane 1 Stycznia 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Wszystkie wynalazki Sharkoona/Manhattana/SpeedLinka co to maja 5.1 w nazwie to jeden shit - Cosmic 5.1 leza u mnie w szafie bo lepiej od tego graja Plantronicsy Audio 340 a i wygodniejsze sa. BTW to wszystkie ww 3 firmy (produtky) roznia sie szczegolami - inne obudowy, potencjometr (manhattan i sharkoona to doslownie to samo) - mikrofon wszedzie jest do [gluteus maximus]. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Forrestal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Medusy odradzam, niewygodne i awaryjne miałem je przez 2 miesiące i na szczęście zepsuły się więc wymieniłem je z dopłatą na Seinheiserki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 co o tym sadzicie http://allegro.pl/item153807324__creative_...nowe_gw_fv.html ?? chyba oryginaly skoro daje gware na 24mc. nie chce sie znow nadziac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Raczej oryginalne. Jest gwarancja, nie są bez pódełka. Brać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 a ja do gier polecam tylko i wylacznie medusy 5.1 mam je pare miesiecy, gram dziennie po 5-10h i nie mam z nimi zadnych problemow, jakosc i dokladnosc dzwieku w grach z EAX3/EAX5 powala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Pomoże ktoś wreszcie??AKG K24P polecam, a te które pokazałeś to nie zachwycą. Za takie pieniądze to chyba lepiej pchełki czy dokanałowe jakieś. Nikt chyba nie poleci Ci tutaj takich słuchawek. Dobre słuchawki tego typu zaczynają się w okolicach 150zł - Koss Porta Pro, 200zł - Sennheiser PX100...No a co powiesz na te AKG. Cena około 100zł i w tej cenie to chyba nic nie gra lepiej. Ale uwaga na wygodę, zresztą poczytajcie na necie o nich, ale dźwięk rewelacja. Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 no juz jutro bede mial sluchaweczki ep-630, co prawda troche przeplacilem bo wybule 90zl ale kupuje u siebie w miescie wiec w razie awarii nie bedzie trzeba wysylac paczek (w przypadku allegro). mam nadzieje ze nie bede zalowal wydanych 90zl na sluchawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 a czy o słuchawkach Słuchawki Creative ZEN AURVANA moze ktos cos powiedziec? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30589 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 moge powiedziec tyle ze lubie fajny dzwiek ale za pchly w zyciu bym tyle nie dal :) tym bardziej ze creative raz im sie cos udaje innym razem nie (zazwyczaj to drugie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 W internecie można wyczytać, że lepiej już dołożyć do Etymotic ER6i bądz innych IEM'ów w podobnej cenie, tyle, że trzeba by było je sobie sprowadzić. Do tego Aurvany mają dość słabą izolację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 hej przebrnąłem przez cały wateczek malutki :D chyba bede zmianil słuchawki - mam Senki HD 207 - stare ale jare chyba ;) chciałbym coś lepszego bo zaczynam odczuwać brak lepszego grania. mam 3 faworytów po przeczytaniu: BEYERDYNAMIC DTX 900 359zł Sennheiser HD555 399zł Grado SR60 359 (cieżko chyba dostępne) najwiecej zachwytów jest nad chyba Grado. oczywiscie przeslucham przed zakupem, ale chciałbym zeby ktos subiektywnie je porównał, do jakiej muzyki, jak z dynamiką, basami miedzy nimi. Ja słuchać będe metalu, rocka (wszystkie pogatunki) dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Przy naprawde dynamicznych kawalkach np Slipknot - Wait and Bleed , moze w brzmieniu Grado sr-60, czegos ci brakowac. Nie graj zle, basu nie brakuje, gitary sie nie zlewaja, ale czasem ma sie wrazenie, przy naprawde ostrym uderzeniu, ze mogloby byc lepiej. Cala reszta to czysty zachwyt nawet na takim badziewiu ja X-fi. A i nie ma co sugerowac sie odsluchem na niewygrzanych sluchawkach. Edytowane 12 Stycznia 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...