prez Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Rozumiem że te Creativy: http://www.allegro.pl/item208042994_nowe_e...30_okazja_.html to nie są oryginały? Innych na allegro chyba nie znajdę.. generalnie jesli widzisz cos w tym stylu Na słuchawki udzielam dwutygodniowej gwarancji rozruchowejto mozesz byc pewien ze sa to podrobki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Na Allergo w tej chwili nie ma oryginalnych oO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@rtex Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) witam!! Mógłby mi ktoś pomódz w wyborze słuchawek do laptopa Toshiba A200, bede ich urzywał głównie do muzyki grania i filmów, planuje gdzies przeznaczyć na nie około 150zł. Z góry dzieki za pomoc :lol2: Edytowane 26 Czerwca 2007 przez @rtex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Bardzo fajne i skladane Koss UR-40 albo Sennheiser PX100. To moje typy. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Piter6576 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Na Allergo w tej chwili nie ma oryginalnych oO. No własnie Beyer dynamic dt 770 promnie interesuje. Na allegro 599 w sklepie 699. Jęsli miałbym trafić na podróbe to chybaby mnie krew zalała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 No własnie Beyer dynamic dt 770 promnie interesuje. Na allegro 599 w sklepie 699. Jęsli miałbym trafić na podróbe to chybaby mnie krew zalała.Mysle ze chodzilo o podrobki roznorakich pchelek i tym podobnych... Watpie zeby ktos podrabial Beyery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@rtex Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) A co myślicie o Sennheiser HD205 albo HD202 są warte swej ceny?? Edytowane 28 Czerwca 2007 przez @rtex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Holdegron zrobił nowego wzmaka słuchawkowego z zasilaniem bateryjnym ,cena 660zł ale to już jest high-end B-) ciekawe ile by wyszło zrobienie samemu czegoś takiego ?. http://holdegron.fm.interia.pl/fotografie.htm#BATTERY http://holdegron.fm.interia.pl/modele.htm Edytowane 29 Czerwca 2007 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 "Full Metal Body (FMB) - bazowy, metalowa obudowa, wewnętrzny zasilacz. 420zł" ehehee... lekko przegina. Układowo prawie taki sam jest mój wzmacniacz, a nie mam tak wygórowanej ceny... jedynie obudowę oferuję gorszą... Hehe, no trochę się uśmiechnąłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 A ileż ta niewygórowana cena wynosi? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Niewygórowanie wygórowanie ;] Przyłanczam się do pytania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 220zł w obudowie jak poniżej, wersja podstawowa (jeśli Holdi nie zmienił elementów, to u mnie wersja podstawowa ma trochę lepsze jakościowo), ewentualnie dodatki/usprawnienia ustalam indywidualnie ;) (tylko teraz mam na odwrót front panel) Swoją drogą, szukam osoby która ma możliwość obróbki (i dostępu do) stali nierdzewnej 3-4mm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 A co myślicie o Sennheiser HD205 albo HD202 są warte swej ceny?? Jak najbardziej polecam HD202, mam je i jestem 100% zadowolony ;) Moim zdaniem najlepsze w tym przedziale cenowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Szukacie dobrego sprzętu za przyzwoite pieniądze? Polecę mój zestawik. Słuchawki Beyerdynamic DT 150(589zł allegro) + wzmacniacz Holdegron (300zł po upuście) + dzwiękówka Audiotrak Prodigy HiFi z wymienionym front opkiem na opa2107ap(349 + kilkadziesiąt złotych na opka, polecam poszukać na amerykańskim ebay'u). Gra to wszystko naprawdę przyzwoicie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfonor Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 witam 1) do fanów metalu przeczytałem ten temat i mam pytanie do użytkowników słuchawek KOSS UR-40, jak brzmi na nich muzyka metalowa - ta lekka, ta średnia i ta rzeźnicka (cannibal corpse, cryptopsy, deeds of flesh, dying fetus, visceral bleednig), przymierzam się do zakupu słuchawek do słuchania głównie tej ciężkiego metalu (black, death, grind), czy "metalowcy" używający innych słuchawek mają może kontrpropozycję??? na słuchawki chcę wydać do 200 maksymalnie 2) do graczy (gram tylko w fpp, tpp, sneakery) używacie może słuchawek SPEED-LINK MEDUSA 5.1 (interesuje mnie dźwięk w formacie właśnie 5.1), jakie są Wasz wrażenia? a może uważacie, że są inne/lepsze słuchawki 5.1 do grania?? na słuchawki chcę wydać do 200 maksymalnie jakby się ktoś dziwił to mówie tak, jedne słuchawki do muzyki a drugie do grania. pomocy bo mi dziewczyna kompa wyrzuci - mówi, że od tego strzelania zaraz szału dostanie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Do tych klasycznych lekkich odmian jak heavy czy classical, które są praktycznie jak mocniejszy rock / hard rock będą dobre. To sieczek to nie wiem musisz znaleść tego kto to słucha... o_O Kontr propozycja np Sennheiser PX100, jako sluchawki domowe, do pracy, przenośne jak dla mnie ideał i co najważniejsze otwarte - typowo muzyczne można słuchać godzinami nie męczą, nad dźwiękiem szkoda się rozwodzić bo porownywać można do nich tylko te wyższe modele Sennheisera. Do FPP to chyba lepiej zwykłe dobre stereo słuchawki. Mam takie zestawienie jak w sygnaturce do FPP HD201 do muzy (bardzo zróżnicowana) PX100 i jest super. jakby się ktoś dziwił to mówie tak, jedne słuchawki do muzyki a drugie do grania. To chyba najlepszy wybór, nie ma uniwersalnych słuchawek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfonor Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 razor1 poszukałem pxów na allegro i to co znalazłem http://www.allegro.pl/search.php?string=Sennheiser+PX100 jedne są za 130 inne za 160 a potem 220zl - duży rozrzut cenowy - te pierwsze mają 14 dni gwary rozruchowej - to oryginały????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Podstawa to że muszą być zapakowane w firmowy blister i paragon mieć do tego jeśli tak jest to na pewno oryginał. Najlepiej o to popytać sprzedawce. Gwarancje rozruchową to se mogą wsadzić w .... ;] Paragon najważniejszy bo gwarancje i tak realizuje sie u dystrybutora a bez niego nie przyjmą. Różne egzemplarze są czasami zdarzają sie z kradzieży czy kupione za granicą albo co najgorsze jakieś naprawiane kupowane za grosze od producenta... ich cena stoi w okolicach 200 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narril Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Nieaktualne. Edytowane 3 Lipca 2007 przez Narril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 SWENOR27 popatrz tu http://forum.mp3store.pl/index.php?showtopic=21000 te tanie aukcje to podróbki po porostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam Myślę nad zakupem słuchawek. Sklepy internetowe raczej nie wchodzą w grę po tej fali podróbek :D , więc w opcji mam jedynie supermarkety i fizyczne oddziały sklepów (najlepiej Komputronik, Acris, Sferis i Vobis). Jak rozumiem w grę wchodzą Senki PX100 oraz HD201 (i wyższe). Czym się kierować przy wyborze słuchawek do grania? Otwarte czy zamknięte? Słuchawki "pełne" czy pchełki? I wiele innych... Cena - myślę do 200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Oczywiscie ze pelne... i jesli masz cisze w domu [nie potrzebujesz izolacji] to zdecydowanie otwarte. Na allegro jest mnostwo podrobek... ale sluchawek dousznych - poza px100 sluchawek nausznych sie nie podrabia. Wiec nie skreslaj tak od razu zakupu on-line... ;) Do 200 zl z dobrych sluchawek masz philipsy hp8900 oraz kossy ur-40. Nic innego mi nie przychodzi do glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Pytanie Jakie słuchawki "douszne" do 50 zł do Sansy m 240 ?? Czy TO bedzie lepsze od tych dołączonych do playera czy może jakieś Creative-y poszukać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Oczywiscie ze pelne... i jesli masz cisze w domu [nie potrzebujesz izolacji] to zdecydowanie otwarte. Na allegro jest mnostwo podrobek... ale sluchawek dousznych - poza px100 sluchawek nausznych sie nie podrabia. Wiec nie skreslaj tak od razu zakupu on-line... ;) Do 200 zl z dobrych sluchawek masz philipsy hp8900 oraz kossy ur-40. Nic innego mi nie przychodzi do glowy. OK - już poprawnie wszystko zinterpretowałem :D Czyli w końcu co - Kossy UR40 czy Philipsy (S)HP8900? Philipsy dychę droższe (Allegro), ale czy lepsze? //po krótkiej rozmowie ze sprzedawcą zamówiłem Philipsy - mam nadzieję, że dokonałem właściwego wyboru. Wyszły mnie niecałe dwie bombki z kurierem. Edytowane 5 Lipca 2007 przez BiL63JTZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Za namową YogiCK'a kupiłem Koss KSC75 - i jestem zadowolony :) Odsłuch jak narazie przez wieżę Sony i gra ładnie, niskie tony musiałem obniżyć w Winampie bo się nie dało... Ogólnie polecam. btw. sklep techmarket.pl także mogę polecić - w poniedziałek przelałem pieniądze, w środę wysłali, dziś rano je dostałem. Jako bonus otrzymałem też smycz firmową :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfonor Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) jeżeli ktoś gra ostro i chce słuchawki 5.1: - tu Medusa gamer pro http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879366079 - tu Everglide s-500 http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879405886 a tu ma coś o słuchawkach stereo - wg mnie bardzo przydatne opinie i spostrzeżenia użytkowników: http://www.audiostereo.pl/Koss_porta_Pro_s...-51-219-15.html http://www.audiostereo.pl/Philips_HP890_sl...160-715-15.html http://www.audiostereo.pl/Koss_UR40_slucha...51-1402-15.html Pp przewertowaniu wielu stron byłem zdecydowany w 90% na koss ur-40, a te wypowiedzi mnie przekonały do końca. miłego czytania Edytowane 6 Lipca 2007 przez SWENOR27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 te ich opinie mozna sobie o kant [gluteus maximus] rozbic ;) jak sie zapatrujesz na sluchawki ktore polowa osob ocenila bardzo dobrze a druga miernie? wyciagasz srednia? pozatym, domyslam sie ze te philipsy hp980 wziales jako zamiennik shp8900 :lol: , zgadza sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam.ostatnio zauwazylem w dolaczonych do h10 juniorka cresynach takie dziwne drapanie w lewej sluchawce ktore nasila sie jak podbije basy i prawie ustaje jak ustawiam basy na 0 . po prostu sluchawki powlo odmawiaja posluszenstwa ;) wiec mam dylemat jakie nowe sluchawki sobie sprawic nie obchodzi mnie to czy to beda pchelki dokanalowki zamkniete otwarte aby jakosc dzwieku na iriverze byla sory za wyrazenie ******sta :)bo na cresynach nie byla zla ale jakos nie na taka jakosc liczylem wydajac te 400 zl oprocz jakosci dzwieku zalazy mi na wygodzie, wyglad nie jest wazny bede sluchal glownie w domu jak do szkoly bede dojezdzal to bede uzywal cresynow z zestawu cena to jakies razem z przesylka max 250 zeta pozdrawiam i licze na Wasza pomoc w dobraniu Najlepszych sluchawek wa tej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Dobre będą Sennheiser PX100 ;] Za niecałe 200 zł masz najlepsze przenośne słuchawki, ale żeby nie było niedomówień do domu nadają się równie dobrze. Pod względem komfortu noszenia miażdżą konkurencje. Dźwięk jest bardzo naturalny i co najważniejsze nadają się do każdego rodzaju muzyki. Bas jest szybki i dobrze kontrolowany. Tam gdzie potrzeba potrafi mocno zagrzmieć. Wysokie absolutnie nie kują w uszy. Oczywiście to wszystko jest na ustawieniu normal, bo nie trzeba nić w nich Equalizerem zmieniać. Z iriverem współpracują doskonale ;] Wiem bo mam :P Warunek to kupić oryginały ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Wysokie nie kluja uszu bo ich za wiele nie ma :) Przynajmniej z przenoszeniem tych najwyzszych dzwiekow [>10khz] sluchawki te maja pewnie problemy. Ale faktycznie - sa to najlepsze sluchawki przenosne jakie slyszalem. Porownywalem je w sklepie z Kossami Porta pro, Akg k24p, Akg k26p i nie ma o czym mowic - px100 zmiazdzyly wszystko. Co ciekawe zmiazdzyly nawet px200 - ktore sa ponoc wyzszym modelem. Tylko cena... hmm... mi szkoda by bylo wydac 200 zl na sluchawki do mp3 :wink: Edytowane 7 Lipca 2007 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...