freaker Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zalezy jak dla kogo :Pw porównaniu do innych highendowych słuchawek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Hohola panowie ...;] Nie dziwie się ze sa o klase lepsze od hd280 jak kosztują 170zł więcej..... 430 to dobra cena, więcej nie mam na słuchawki, przynajmniej nie na razie. Chcialem się przesiąśc ze swoich hd215 na 280pro i potem ew. je sprzedać dołozyć jak będzie kasa i kupić coś jeszcze lepszego. Ale nie potrzebuje odrazu hi-endowego sprzetu ;] Otwarte słuchawki odpadają, musze miec kompletną izolację ja i osoby w otoczeniu. Moje 215 w tym momencie napędza wieża sony lbt-xb60 + SBlive24bit. Troszkę zabawy z filtrami w jetaudio + podbicie bassu w sterowniku dźwiękówki + SW mode1 na wieży i wyciskam z nich prawie max. Jeżeli możecie mi polecić jakieś słuchawki do 450 zł, zamknięte, lepsze od 280pro to nie wachajcie się ;] Ale narazie oferty po 6 stow odpadają ;/ edit: czytalem rozne komentarze nt. tych dt150 i chyba przeczekam az bedzie dodatkowa kasa.....chociaż podobają mi się bardziej 770pro (sa przekozackie :D) no ale liczy się brzmienie. No wlasnie 770 i 150 sa w tej samej cenie, co zagra lepiej ? I jak z izolacją na tych modelach ? Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez Szejk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Te dt150 maja opinie bardzo audiofilskich sluchawek... tylko ze szkoda takie cos podlaczac do wiezy.... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 To znajdź mi jakiś wzmak słuchawkowy do 200 zł ;] Bo nie znam się na tym kompletnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zapytaj się ehs0 - polecam tego człowieka, robi naprawdę przyzwoite konstrukcje za stosunkowo niewielkie pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 panowie czy po przesiadce z ep630 na px100 odczuje jakas roznice w dzwieku? :D w pakiecie z sansa m240 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) To znajdź mi jakiś wzmak słuchawkowy do 200 zł ;] Bo nie znam się na tym kompletnieRaczej nic nie kupisz porządnego za 200zł. Szczerze mogę Ci polecić wzmacniacz Holdegrona. Wersja standard kosztuje 330zł i jest to już niezły sprzęt. Ja osobiście przed zakupem potargowałem się trochę i kupiłem go za 300zł i nie żałuje żadnej złotówki na niego wydanego. :-P Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez freaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 I karte dźwiękową też pewnie będe musiał wymienić ? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) I karte dźwiękową też pewnie będe musiał wymienić ? ;/Rzeczywiście żeby wykorzystać potencjał tych słuchawek przydałaby się naprawdę porządna dźwiękówka. :) A jaką masz teraz? Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez freaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 esh0 jest tak samo dobry, albo nawet nieco lepszy od konstrukcji holdegrona, a życzy sobie za niego mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Sblive24........ kurde, robi się z tego droga impreza słuchawki 600 wzmak kolejne 300 i teraz karta... no robi się z tego ponad 1k zł. Jakbym teoretycznie miał dodatkową kasę to jaką dźwiekówke wziść ? tylko coś po kosztach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jeśli zależy Ci tylko na stero w słuchawkach to moze PCM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dokladnie, do zewnetrznego ampa sluchawkowego PCM'ka pasowalaby jak ulał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Tzn ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Sblive24........ kurde, robi się z tego droga impreza słuchawki 600 wzmak kolejne 300 i teraz karta... no robi się z tego ponad 1k zł.Widzisz trzeba było zostać przy swoich sennheiserach Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez freaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ten live nie jest chyba taki zły - z tego, co pamiętam, to on ma przetworniki takie jak Audigy 2ZS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam pytanie, czy ktos porownywal moze Philipsy hp8900 do Koss'ow Ur40? Ktore lepsze, bo cena podobna? Sa jeszcze jakies warte uwagi sluchawki do 200 zl, moze odrobine wiecej? Odkad kupilem sobie hd595 to wyszedlem z "obiegu" jesli chodzi o sluchawki, a musze cos polecic koledze. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, proszę o poradę. Obecni mam Audigy, jakiś stary zestaw Creative 5.1 i słuchawki eDimensional AudioFX (http://www.techspot.com/reviews/hardware/ed_audiofx/). Nie bardzo mam jak ustawić obecnie głośników 5.1 przy obecnym ustawieniu mebli i coraz częsciej gram w nocy. Dlatego proszę o radę. Czy za 400-500zł lepiej zmienić kartę na X-Fi czy kupić jakieś lepsze słuchawki? Na jakie zamianie wyjdę lepiej? Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Kupić dobre słuchawki, najlepiej w konstrukcji otwartej jakieś lekkie. W nocy cicho jest wiec nie trzeba zamkniętych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dzięki za podpowiedź, poproszę o dalszą pomoc. Brać Sennheiser 515 czy 555? Specyfikacja techniczna NIC mi nie mówi. A sto złotych różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zdecydowanie 555. Te słuchawki różnią się o klasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dzięki za podpowiedź, poproszę o dalszą pomoc. Brać Sennheiser 515 czy 555? Specyfikacja techniczna NIC mi nie mówi. A sto złotych różnicy.Specyfikacja techniczna sie nie sugeruj... No i oczywiscie 555. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 gdzieniegdzie czytałem, że warto dokupić wzmacniacz słuchawkowy. Czy bez niego też poczuję zmianę wartą 400zł? BTW: ile za wzmacniacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tutaj jest Możliwość kupienia HD595 za 514zł. Wydaje mi się, że to niezła oferta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Chlopaki co powiecie o sluchawkach dousznych Philipsa SHE8500 warte sa ok 100 zl czy lepiej cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jakie sluchawki z mikrofonem polecacie? Cena mysle tak do 30zl-40zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wygodne, bo chyba za te cene nie ma roznicy jak graja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Aha, a dolozenie okolo 40zl da cos? Czy nie oplaca sie inwestowac tyle w sluchawki z mikrofonem ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Aha, a dolozenie okolo 40zl da cos? Czy nie oplaca sie inwestowac tyle w sluchawki z mikrofonem ? ;)creative HS600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Jak by kogoś interesowało to w MM są Sennheiser'y HD 201 za 59,90zł, sam się dzisiaj skusiłem i za taką cenę nic lepszego chyba nie dostaniemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...