esh0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Bas... Bas... Ja dzisiaj odpaliłem lekko zmodernizowanego espacio (no, mój wzmacniacz ;) ) i zaskoczył mnie nieziemsko niziutki bas. Słuchaweczki aż miło podskakiwały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 moje aktualne phillipsy herczą strasznie na basie :( natomiast mój Radmor (tak Radmor :D) fajnie przenosi bass na kolumny. Najlepiej chyba jakbym znalazł sklep gdzie je przetestuje, bede wiedział na czym stoje ;) Dzieki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Czy te wszystkie EP-630 za 19zł na Alledrogo to podróbki? Właśnie mi padły moje Philipsy SHE 2550 i szukam szybko czegoś na ich miejsce. Skłaniam się właśnie ku EP-630, ale nie wiem czy brać te z allegro, czy ze sklepu za 2 x tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Normalnie EP-630 kosztują coś koło 50 zł a te na allegro to podruki.Pozatym są pewnie w folioweym woreczku z gwarancją 30 dniową. Update: A czy ktoś mi powie czy nowszy model czyli EP-635 dużo się różnią od EP-630? Bo kolorem to wiem ale czy jest jakaś znaczna róznica w dźwięku bądź może w samym wykonaniu? Edytowane 2 Grudnia 2007 przez mlun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 A czy ktoś mi powie czy nowszy model czyli EP-635 dużo się różnią od EP-630? Bo kolorem to wiem ale czy jest jakaś znaczna róznica w dźwięku bądź może w samym wykonaniu?EP-630 maja jedynie smyczke do powieszenia na szyi. A propo. Poszukalem troche i znalazlem takie dokanalowki: - JVC HA-FX33 - Panasonic RP-HJE200 - Philips SHE 9500 Czy ktores beda lepsze niz Creative'y EP-630? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciooo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Witam! Poszukuję nowych słuchawek z mikrofonem... Nie wiem co wybrać bo nie znam się za bardzo na słuchawkach :) Wymagam tego żeby mikrofon był na elastycznym pałąku i wygody. Cena do 70zł. Dzięki! Przeznaczenie: gry, teamspeak. Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Rafciooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 No kupiłem te crativy dziś.Nawet fajnie graja muszę przyznać. Jak będę miał okazje to zobacze jaka jest różnica z podrabianymi Sennheiserami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Po prawie 40'stu dniach czekania otrzymałem UR40 :mur: Ostrzegam wszystkich przed sklepem Ibitstore, ja kupowałem przez Amazon i trafiłem na tych loli :angry: Co do samych słuchawek to jak dla mnie (ostrzegam jestem głuchy :wink: ) grają bardzo przyzwoicie. Ktoś pisał, że bas mają jakiś nie teges (lub teges :wink: ). Moim zdaniem bas jest wyważony i przede wszystkim punktualny. Żadnego dudnienia i tego typu przykrości. Niestety jadę na integrze i pewnie można było by coś więcej usłyszeć po przesiadce na coś innego, bo niestety przestrzeń dźwiękowa jak dla mnie jest uboga :? A może na słuchawkach tak po prostu ma być :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#matthew Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 ja mam pytanko ;D jakie sluchawki do 250 zl ? z wygladu to Icemat Siberia -biale . bardzo ladnie wygladaja :D ale one nie sa tzw 5.1 jak np. Aero 5.1 nie wiem jakie wybrac ;]] z gor thx za odpowiedz :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryphon666 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Dobre słuchawki do grania i czasem mp3. W cenie około 100zł. Co polecacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Koss Porta Pro?? AKG K24P?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 ja mam pytanko ;D jakie sluchawki do 250 zl ? z wygladu to Icemat Siberia -biale . bardzo ladnie wygladaja :D ale one nie sa tzw 5.1 jak np. Aero 5.1 nie wiem jakie wybrac ;]] z gor thx za odpowiedz :DD Icematy odradzam - grają słabo i mają beznadziejnie rozwiązane mocowanie mikrofonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam Potrzebuje sluchawki 5.1 w 70% do gier ftp reszta to muza i filmy. Czytalem o meduza czy aero 5.1 oraz znalazlem jedna recke o http://allegro.pl/item276053799_sluchawki_...e_mikrofon.html gdzie gosciu opisal ze nic innego jak meduza. Karte muzyczna mam audigi 2 zastanawia mnie to ze skoro meduza kosztuje 2 tyle to po co moze placic wieciej? Moze ktos ma owe cudo :) octane 5.1? A moze inne propozycje sluchawek do gier w 5.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screws Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Które z tych słuchawek Waszym zdaniem będą lepiej spisywać się w grach( głównie CS:S)?: - Koss UR 21 -Philips SHP2700 -Steel Sound 4H -Sennheiser HD 201 Będą grały z Audigy SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 EP-630 maja jedynie smyczke do powieszenia na szyi. A propo. Poszukalem troche i znalazlem takie dokanalowki: - JVC HA-FX33 - Panasonic RP-HJE200 - Philips SHE 9500 Czy ktores beda lepsze niz Creative'y EP-630? Bazując na opiniach z mp3store.pl, wszystkie. Sam dzisiaj dostalem Philips SHE 9500 i jestem milo zaskoczony. Razem z Vtec Pro V39 graja bardzo ladnie i rowno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam, pytanie bardzo proste: Jaki headset za okolo 120zl? Glownie do grania. (czasami muzyka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z!m3K Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Jaki headset jest wg. was lepszy Creative- Fatal1ty Gaming Headset czy steel sound 5H? Przeznaczenie głównie do gier no i do TSa. Co ewentualnie innego polecacie w cenie do 250 zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Szukam słuchawek do kompa do gier/filmów/MP3. Rozglądając się na allegro znalazłem Philipsy SHP2500. Kosztują 56 zł. Czy w tej cenie (+/- 15zł) można znaleźć coś lepszego do moich zastosowań? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Szukam słuchawek do kompa do gier/filmów/MP3. Rozglądając się na allegro znalazłem Philipsy SHP2500. Kosztują 56 zł. Czy w tej cenie (+/- 15zł) można znaleźć coś lepszego do moich zastosowań?W tej cenie raczej nie dostaniesz niczego lepsiejszego. Ale polecam te Philipsy. Sluchalem jak graja u kumpla i musze powiedziec ze mala roznica w stosunku do moich Senkow (HD202). No i dosc wygodnie leza na uchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 W tej cenie raczej nie dostaniesz niczego lepsiejszego. Ale polecam te Philipsy. Sluchalem jak graja u kumpla i musze powiedziec ze mala roznica w stosunku do moich Senkow (HD202). No i dosc wygodnie leza na uchu.Dzięki za odpowiedź. Może w przyszłości kupie coś lepszego bo teraz to mi szkoda wydawać więcej kasy gdyż nie jestem ani audiofilem ani zapalonym graczem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 witam! musze sobie kupic na szybko jakies w miare tanie i dobre sluchawki z mikrofonem!przeznaczenie to BF2 i czasami jakies seriale na kompie! jestem zmuszony to zakupu poniewaz przyjechala babcia i niestety nie moge sobie pograc w nocy ani nic poogladac :evil: bo jej przeszkadza! mial ktos moze stycznosc z tymi sluchawkami? http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=448 wydaja sie calkiem dobre i cena tez przystepna! z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Czy mozliwie najlepsze sluchawki jakie moge kupic do kompa(muzyka, filmy, gry) w cenie do 400zl to Sennheisery HD555? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Czy mozliwie najlepsze sluchawki jakie moge kupic do kompa(muzyka, filmy, gry) w cenie do 400zl to Sennheisery HD555?nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 A twoje pionki nie beda od nich lepsze? :huh: Czytalem wiele opini ze jednak hd555 to dosc przecietne sluchawki jak na swoja cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Są jeszcze grado sr-60, tylko u nas kosztują 2x więcej niż w USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 nie heh niezle nabijasz statsy;) wiem ze nie dopisalem o ewentualne propozycje jesli odp bedzie na nie, ale myslalem ze to oczywiste:) Co do tych Grado to SR60 jak i SR80 mniej wiecej cenowo by mi odpowiadaly, jak sie one prezentuja na tle HD555? Pojde jutro troche po sklepach pochodzic, moze gdzies poslucham? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Z tego co czytałem to "konkurencją" dla sr60 są raczej hd595... Choć to podobno słuchawki o zupełnie różnych brzmieniach. Grado ma swój klimat a hd są neutralne/naturalne. Sr60 są cieplejsze a sr80 jaśniejsze. Z tym, że co nieco można equalizerem dostosować do potrzeb. Sam w przyszłości planuję zakup SR60 lub Alessandro MS-1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Panowie, krótka piłka: Sennheisery vs Philipsy? Bo nie umiem się zdecydować... Philipsy mają szersze pasmo od Sennków, ale niższą czułość i impedancję i posiadają pudełko. Zastanawiam się co wybrać, czy warto zrezygnować z pudełka dla Sennheiserów? Albo jakaś inna propozycja w podobnej cenie? [słuchawki tego typu odpadają (tak wiem, że te to podróbki, ale to był przykład ;) )] Najczęściej słucham techna, dance'u i popu, od czasu do czasu rock i hip hop, a player to Philips GoGear 512 MB. Z góry dziękuję i pozdrawiam Edit: Widzę, że te Sennheisery mają 15 dni gwarancji rozruchowej :blink:. Podróby? Edytowane 17 Grudnia 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 W tym przedziale cenowym nie ma dużego wyboru... Możesz się jeszcze rozejrzeć za słuchawkami dodawanymi kiedyś do iRiverów: Cresyn - mają więcej basu i chyba nadadzą się do tego czego słuchasz. A, i jeszcze jedno.. na dane w tabelkach nie patrz: np. i tak nie usłyszysz dźwięku 18Hz ani 20kHz... z resztą te dane bywają przekłamywane tak jak czas reakcji w panelach LCD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reborn_p Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Widzę, że te Sennheisery mają 15 dni gwarancji rozruchowej . Podróby?...albo używki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...