KAMILcom Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/item89995462_fujitsu...hz_sata_ss.html chce jak najtańszą płyte z sata bo aktualnie na allegro nie ma tych przejściówek z pci na sata macie jakieś lepsze propozycjew podobnej cenie ? aha procesor celeron D 2.53 Edytowane 6 Marca 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 a wsadzisz to w obudowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 a wsadzisz to w obudowe??ja nigdy nie wsadzam kompa do obudowy wiec mi to nie przeszkadza pytanie brać czy nie brać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 a gdzie to wlozysz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 głupszego pytania nie widziałem :lol: włoży gdzie mu sie podoba chyba logiczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 ta ale dziwniejszego wynalazku jeszcze niewidzialem :P to do desktopow czy jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 jak ci kształt nie przeszkadza to bierz, na tym chipsecie przy odrobinie szczescia poleci ten procek na fsb200Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 jak ci kształt nie przeszkadza to bierz, na tym chipsecie przy odrobinie szczescia poleci ten procek na fsb200Mhzspadłem z krzesła :lol2: jestem na 10 000% pewnien że to nie ma żadnych opcji podkrecania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 spadłem z krzesła :lol2: jestem na 10 000% pewnien że to nie ma żadnych opcji podkrecania :D no może :P nie pomyslałem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 spadłem z krzesła :lol2: jestem na 10 000% pewnien że to nie ma żadnych opcji podkrecania :DChyba że PLL tej płyty będzie obsługiwał ClockGen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...