ksiądz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam. problem jak w opisie wrzucilem sobie na serwer takie wlasnie statystyki dzialac nie chcialo bo nie mialo katalogu LOGS wiec stworzylem i dalem chmod 777 odpalilo sie :) ale teraz nie moge nic skonfigurowac bo potrzebne jest haslo.... a jak juz je bed mial to co dalej ? ktos sie tym juz bawil? jak to dalej bedzie wygladalo? czy ktos moze mi to napisac krok po kroku? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Najpierw odpal, potem pytaj jak czegoś nie będziesz wiedział.... trochę myślenia nie zaszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 no tak... mam haslo wszedlem w konfiguracje jest generowany kawalek skryptu na stronke... wstawilem ten skrypt do pliku index.php i nic sie nie dzieje poza wyswietleniem loga i dlugim ladowaniu stronki... jak potem wchodze w statystyke to nie mam zadnych odwiedzin itd. pomoze mi to ktos skonfigurowac? aha katalog logs ustawiony na 777 , conf.php na 666, index.php na 666 i co dalej? wytlumaczy mi ktos dlaczego nie dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 czyżby nikt nie mial pomyslu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...