andrzej_men Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Witam, nie wiem czy dobrze wybrałem kategorie forum, czy może źle, jeśli źle to prosze o przeniesienie :-) Mam pare pytań dotyczących podłączenia kamery którą chciałbym wykorzystać do monitoringu. Nie znam się kompletnie na tym a więc proszę o wyrozumiałość. Poniżej w załącznikach zamiesciłem zdjęcia tej kamerki na ktorych widać dokładnie wszytskie wejścia/wyjścia. Pytanie brzmi tak, co potrzebuje zeby moc korzystać z tego wynalazku? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Podajcie mi chociaz dział na którym bede mogl otrzymac jakos opdpwiec w zwiazku z moim pytaniem. Edytowane 6 Marca 2006 przez andrzej_men Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...