lopik_ Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mam folder i chce żeby on był niewidoczny dla oka ale mam włączoną opcje "pokazuj ukryte pliki i foldery" i zmiana tej opcji nie wchodzi w gre ! Ale jak dam atrybut "systemowy" temu folderowi to powinien sie ukryc tak ze go nie bedzie widać. Tylko właśnie coś mi to nie działa, wpisałęm attrib +s e:\nazwa_folderu i dalej go widać :? Co robie źle ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 hm..... zobacz to : attrib +s /s /d e:\nazwa a zmenu kontekstowego idzie? i sprawdz czy ma atrybut systemowy jak masz ustawione : widok w opcjach folderow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Wpisałem to co kazałeś, i nic nie dało, tzn, dalej widac folder. W wlasciwosciach tego folderu jest: - "tylko dla odczytu" zaznaczone - "ukryty" nie zaznaczone i nie aktywne - "archiwalny" nie zaznaczone widok w opcjach mam: - "pokaż ukryte pliki i foldery" włączone tzn. zeby mi pokazywał - "ukryj chronione pliki systemowe" zaznaczone tzn. nie widac tych plików I sprawdzile, to on ma atrybut systemowy :| Dziwe ze go dalej widac PS. próbowałem teraz to robic na systemie z fat32 bo kompa z ntfs w tej chwili nie mam. Edytowane 7 Marca 2006 przez Rocky998 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 system plikow nic do tego nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 No jestem juz na swoim kompie. To co można jeszcze zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...