S@ndin Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) HEj!!Mam zainsatlowane stery z plyty + catalyst 6.2 ale nie wiem czemu ale w grach nawet na maksimum detalach mam piskele.Dopiero po wlaczeniu w cATALYST center antalasingu i antistropic po 4X to nie ma pikseli.Ale tak nie powinno byc i powinno byc wszystko kontrolowane przez aplikacje.A wlaczanie tego w CENTER spowalnia. O co chodzi?.pozdrawiam :unsure: :unsure: zainstalowalem Omege i w grach mam frps 23-30 na czerwono :mur: Edytowane 6 Marca 2006 przez S@ndin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 jest topic o 9550 jak wlanczasz wygladzanie krawendzi to chyba musi bardziej obciarzyc grafike?? co nie na jakiej rozdzielczosci to piksele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S@ndin Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 No tak obciaza ale nawet bez tego wlanczania tych opcji w CENTER tez mam niskie frps na 1024x768-piksele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 lol nawet na najlepszych kartach bez wlaczonego AA i anizo bedziesz mial pixele przy rozdzielczosci mniejszej niz 1600x1200 powiedzmy, tys sie z choinki urwał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuelson Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam nie znalazlem nigdzie odp. na to pytanie wiec uznalaem ze najlepiej zadac je tutaj Mam jeszcze 1 pytanko jak mam mojego Athlona na fabrycznych ustawieniach (1.6V 133x11) to jest wszysko ok a gdy juz zmieniam na 2000+(166x10 1.6V)(nie zmieniam napiecia z obawy o kondensatory bo jakos dziwnie wygladaja)komp chodzi stabilnie ale po jakims czasie pracy raz na poczatku po wlaczeniau raz po 30 minutach wyłaczaja mi sie sterowniki z karty graficznej a po zresetowaniu sa ok i znowu po jakims czasie pracy wyskakuje komunikat i wylaczaj sie stewowniki k graficznej nie mam pojecia czemu !!! :/ plyta Epox 8k9a chipset Via KT400 pamieci Apacer 256 DDR 400 k graficzna Gigabyte 9200 128 DDR 128 BIT Procesor AMD 1700XP+@ 2000+ dzieki za pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...